Χάσαμε την Φραντσέσκα - ΣΤΟΠ - Άφαντη η 27χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι!

«Άφαντη» παραμένει η περίφημη αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στο πλευρό του Καβαλιέρε με τις φήμες να την θέλουν «θύμα» των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τους Ιταλούς δυσαρεστημένους με την επιλογή του Μπερλουσκόνι



«Άφαντη» παραμένει η περίφημη αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στο πλευρό του Καβαλιέρε με τις φήμες να την θέλουν «θύμα» των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τους Ιταλούς δυσαρεστημένους με την επιλογή του Μπερλουσκόνι, αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα το Έθνος.

Σα να άνοιξε η γη και να την κατάπιε…Παρότι στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας εμφανιζόταν συχνά-πυκνά στο πλευρό του Μπερλουσκόνι, η αρραβωνιαστικιά του, Φραντσέσκα Πασκάλε αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αυτή η απουσία βέβαια μάλλον δεν είναι τόσο τυχαία, αφού τα γκάλοπ που ακολούθησαν την ανακοίνωση του Καβαλιέρε ότι αρραβωνιάστηκε την 27χρονη, έδειξαν ότι οι Ιταλοί δεν εγκρίνουν την σχέση του με μια κοπέλα σχεδόν 5 δεκαετίες μικρότερή του.

Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν η 27χρονη «θυσιάστηκε» στον βωμό των δημοσκοπήσεων.

Η Πασκάλε πάντως φέρεται να είχε ξεκινήσει το «φροντιστήριο» για τον ρόλο της πρώτης κυρίας σε περίπτωση που ο Μπερλουσκόνι κερδίσει τις εκλογές της 24ης-25ης Φεβρουαρίου.

Γι' αυτό λέγεται ότι είχε αρχίσει μαθήματα για να εξασκήσει τον τρόπο ομιλίας, ενώ της συνέστησαν να ντύνεται πιο σεμνά. Παρόλα αυτά, το εγχείρημα αλλαγής λουκ στο πιο σοβαρό και επίσημο υπονομεύτηκε από πλάνα που την έδειχναν να χορεύει με μπικίνι για τοπικό κανάλι όταν εργάζονταν ως σόουγκερλ.

Η Φραντσέσκα άλλωστε δεν ήταν παρά μια από τις δεκάδες «πεταλουδίτσες» του Σίλβιο, τις στάρλετ που τον συνόδευαν στις βίλες και στα διαβόητα ροζ πάρτι ή αλλιώς «μπούνγκα-μπούνγκα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ