Πέταξε στα σκουπίδια το νεογέννητο της!

Στο δικαστήριο θα οδηγηθεί τελικά η 41χρονη από τη Βουλγαρία η οποία φέρεται να γέννησε μόνη της στα χωράφια ζωντανό το κοριτσάκι που κυοφορούσε και στη συνέχεια το έβαλε σε σακούλα όπου βρέθηκε νεκρό.


Στο δικαστήριο θα οδηγηθεί τελικά η 41χρονη από τη Βουλγαρία η οποία φέρεται να γέννησε μόνη της στα χωράφια ζωντανό το κοριτσάκι που κυοφορούσε και στη συνέχεια το έβαλε σε σακούλα όπου βρέθηκε νεκρό. Σύμφωνα με το www.ikypros.com, όπως ανέφερε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου εκ πρώτης όψεως το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό γι' αυτό και η μητέρα βρίσκεται υπό σύλληψη.

 Η 41χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε όταν γέννησε μόνη της στην αγροικία όπου εργαζόταν στη Σωτήρα, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της απόκρυψης τοκετού.

Η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους διενεργήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου. Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής, εκ πρώτης όψεως το μωρό γεννήθηκε ζωντανό. Ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ύστερα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν.

Η 41χρονη Βουλγάρα νοσηλεύεται από χθες το πρωί εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τον εργοδότη της με ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί συνεχίζουν και σήμερα να χορηγούν αίμα στη γυναίκα η οποία έφτασε στην Κύπρο πριν από μόλις τέσσερις μήνες και άρχισε να εργάζεται σε αγροικία στη Σωτήρα.

Η γυναίκα ανέφερε στους γιατρούς το απόγευμα ότι προτού παρουσιαστεί στο Νοσοκομείο με αιμορραγία, είχε γεννήσει μόνη και αβοήθητη ένα νεκρό κοριτσάκι. Η Αστυνομία που μετέβη στην αγροικία εντόπισε τη σορό νεογέννητου βρέφους τυλιγμένη σε πετσέτες και πεταγμένη στα σκουπίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ