Τέλειο good news: Το μουσικό άλμπουμ Greekadelia 1ο σε όλη την Ευρώπη στα World Music Charts! Δημιουργοί του η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης

Μόνιμοι περιπατητές της world music κοινότητας, η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης (φωτογραφία) έκαναν μια σπάνια πρωτιά για τα δικά μας μουσικά δεδομένα. Το νέο τους άλμπουμ «Greekadelia», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, είναι εδώ και αρκετό καιρό στην πρώτη θέση των World Music Charts Europe (που διαμορφώνει η ψήφος ραδιοφωνικών παραγωγών της Ευρώπης) ενώ με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκαν και οι μεγάλες βρετανικές εφημερίδες «Γκάρντιαν» και «Ιντεπέντεντ».



























Μόνιμοι περιπατητές της world music κοινότητας, η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης (φωτογραφία) έκαναν μια σπάνια πρωτιά για τα δικά μας μουσικά δεδομένα. Το νέο τους άλμπουμ «Greekadelia», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, είναι εδώ και αρκετό καιρό στην πρώτη θέση των World Music Charts Europe (που διαμορφώνει η ψήφος ραδιοφωνικών παραγωγών της Ευρώπης) ενώ με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκαν και οι μεγάλες βρετανικές εφημερίδες «Γκάρντιαν» και «Ιντεπέντεντ». Και δεν είναι η πρώτη φορά. Τον Ιανουάριο του 2003 ο δίσκος τους «Τα μυστικά των βράχων» ήταν και πάλι Νο 1 στα World Music Charts Europe, ενώ τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2007 το «Ταξιδοσκόπιο» είχε σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση.
Η διαφορά στο «Greekadelia» είναι ότι εδώ παίζουν αποκλειστικά οι δυο τους όλα τα όργανα, ενώ η γενικότερη προσέγγιση στον ήχο είναι «πίσω στα βασικά».



Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ