Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Δίνουμε ενέργεια στα «πρέπει», τις υποχρεώσεις και τη δουλειά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε στάση στον Κριό, να γυρίζει ανάδρομος αργά το βράδυ της Δευτέρας ξημερώματα Τρίτης, απορρυθμίζοντας από σήμερα κιόλας τα θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, δημιουργώντας ένα πλαίσιο καθυστερήσεων, αναβολών και παρεξηγήσεων στην καθημερινότητα μας. Πάντα οι πρώτες μέρες της στάσης για να γυρίσει ανάδρομος και οι τελευταίες πριν γυρίσει ορθός ο Ερμής είναι και οι πιο ενοχλητικές ή απρόβλεπτες. Σήμερα η Σελήνη θα περάσει τη μέρα της στον Αιγόκερω υποχρεώνοντας μας με κάποιο τρόπο να υποχωρήσουμε σε σχέση με την επίτευξη των επιθυμιών μας και να δώσουμε ενέργεια στα «πρέπει», τις υποχρεώσεις και τη δουλειά. Το να έχουμε ξεκάθαρα όρια είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό στη σημερινή μέρα, καθώς οι άλλοι θα είναι πιο πιεστικοί απέναντι μας. Η μοναδική όψη της Σελήνης στη διάρκεια της μέρας θα είναι το βοηθητικό εξάγωνο με τον Άρη που διευκολύνει να έχουμε ενέργεια ώστε να φέρουμε τις υποχρεώσεις μας εις πέρας.

ΚΡΙΟΣ

Τα γενέθλια σας ως τώρα μάλλον σας έχουν κουράσει με διάφορα ουρανοκατέβατα με τη δουλειά ή το σπίτι και κυρίως με αρκετές έγνοιες σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Βλέπετε φέτος είναι «ιδιαίτερα» γενέθλια αφού τα γιορτάζετε μέσα σε εκλείψεις. Οι συνθήκες είναι κάπως πιεστικές γύρω σας σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και ίσως ζορίζεστε από ανωτέρους, προϊσταμένους ή κι από την ίδια σας την οικογένεια, πιθανώς όμως κι από ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων. Από σήμερα ξεκινούν και τα παρατράγουδα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις με τον Ερμή σε στάση να ετοιμάζεται για τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας από απόψε το βράδυ. Επίσης είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να προσέχετε και την υγεία σας, γιατί η πίεση μπορεί να βγαίνει και σε ψυχοσωματικό επίπεδο λόγω του στρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος το βράδυ δημιουργώντας αρρυθμίες στην καθημερινότητα σας. Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία που έχετε με άλλους, τις επαφές σας, αλλά ακόμη και σε ό,τι σχετίζεται με τις μετακινήσεις σας. Προσέξτε το μεταφορικό σας μέσο. Μην μπαίνετε σε διαμάχες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε είτε στο δρόμο είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και κυρίως προσπαθήστε να μη χάνετε τη πίστη σας και απογοητεύεστε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν είναι τόσο απαιτητική για το ζώδιο σας και θα καταφέρετε με κάποιο τρόπο να ανταποκριθείτε σε όλα όσα έχετε στο πρόγραμμα σας παρά τις πιέσεις και τις απαιτήσεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά και στις συναλλαγές ή τις δοσοληψίες σας με το δημόσιο, τις τράπεζες κλπ. Σε γενικές γραμμές μπορεί να σας απασχολήσουν και τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή τα οικονομικά της εταιρείας που μπορεί να εργάζεστε. Στην εποχή των περικοπών που μπορεί να κάνουν οι επιχειρήσεις ίσως νιώθετε μεγάλη πίεση να χρειάζεται να εργαστείτε με λιγότερα χρήματα ή με λιγότερους συνεργάτες και να βγάζετε εσείς περισσότερη δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι συνέχεια έτσι στο μέλλον. Σήμερα ακόμη προσέξτε θέματα που σχετίζονται με την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση και τα κοινά οικονομικά που διαχειρίζεστε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Από απόψε ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στη φάση της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του και μπορεί να σας κάνει πιο αφηρημένους, να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία ή ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες. Προσέξτε περισσότερο και στις διαδρομές σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ