Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Κριό - «Παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας - Προσωπικές & επαγγελματικές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, το ζώδιο που σχηματίστηκε χθες η έκλειψη Ηλίου. Τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή κι αμέσως μετά στις 05:38 θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Κριό. Στις 14:12 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες. Έτσι τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δε θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι, αλλά μέχρι τις 14:12 που θα περάσει στον Ταύρο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Έτσι το πρωί είναι πιθανό να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία, να έχετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και αρκετή σύγχυση, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έναν πιο πρακτικό τόνο με έμφαση στη δουλειά και τα οικονομικά. Η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να ζοριστείτε λίγο περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον κι όλο αυτό, μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Από την άλλη, αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά, το μέλλον των οικονομικών σας ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ερωτική ή οικογενειακή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τον απόηχο της έκλειψης καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι το μεσημέρι, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας, υγείας αλλά και αρκετές ανασφάλειες και φοβίες. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και σχηματίζει απευθείας τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος αλλά γιατί μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι η επαγγελματική σας ζωή και η σχέση με προϊσταμένους, ανωτέρους κλπ. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Δεν έχετε θέματα να κάνετε ρήξεις, ίσως όμως με λίγη ευελιξία και έξυπνους τρόπους βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό μετά τη χθεσινή έκλειψη σε φάση κενής πορείας τις πρωινές ώρες δημιουργεί πιο νευρικό κλίμα ή και ένταση ανάμεσα σε σας και τα άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς ή και κάποιο φιλικό πρόσωπο. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας ή να υπάρχουν ανατροπές ή εκπλήξεις στο πρόγραμμα σας. Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που μπορεί να φορτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δεν θα βοηθήσει πουθενά. Αν από την άλλη χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες πλησιάσετε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα, ίσως να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε πού βρίσκεστε. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ