Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο - Εντάσεις, ατυχήματα ή και βίαιες αντιδράσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την όψη συνόδου με τον Κρόνο, που θα είναι ακριβείας το βράδυ της Τετάρτης, αλλά η επιρροή διαχέεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο την ενεργοποιεί με τα εξάγωνα που σχηματίζει και με τους δυο πλανήτες. Ο Άρης στη συμβολική γλώσσα της αστρολογίας είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός. Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας και δυσκολίας θα είναι διάχυτη. Καθώς Άρης και Κρόνος συναντιούνται μετά από δυο χρόνια, η ένωση των δυο αντίθετων ενεργειών τους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή να αυξήσει την ένταση σε ό,τι ήδη έχει ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Βίαιες αντιδράσεις, ατυχήματα, ανησυχία στον κοινωνικό ιστό, πολιτικές αντιπαραθέσεις είναι μερικά από τα σενάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις ζωές μας οτιδήποτε αγνοούμε πιστεύοντας ότι θα φτιάξει ή θα φύγει από μόνο του έρχεται στο προσκήνιο για να το αντιμετωπίσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη του. Ή αν στο παρελθόν πήραμε ρίσκα ή κάναμε κάτι που δεν έπρεπε χωρίς να νοιαστούμε για τις συνέπειες, τώρα έρχεται η στιγμή που το βρίσκουμε μπροστά μας. Στη θετική έκφανση της όψης μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του Άρη για να ασχοληθούμε με δύσκολα ή επίπονα θέματα και να έχουμε παράλληλα την αντοχή και την υπομονή που δίνει ο Κρόνος προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας μακροπρόθεσμα. Είναι μια αρκετά απαιτητική όψη ιδίως για τα μεταβλητά ζώδια. Όσοι έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως κοντά στις 15 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Βρείτε πατώντας εδώ αν έχετε πλανήτες κοντά σε αυτή τη μοίρα με απόκλιση μιας μοίρας (συν-πλην). Στην παραδοσιακή αστρολογία η όψη αυτή θεωρείται και όψη ατυχίας. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Με το να πιέζετε τα πράγματα μόνο τον εαυτό σας ταλαιπωρείτε αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση ή και αυξημένο στρες αγαπητοί Κριοί, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα όραμα για τη δουλειά. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Από την άλλη ίσως είναι η λάθος μέρα για να επιλέξετε να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς σας, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπο που δεν θέλετε. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις ή να εμπλακείτε σε δράματα τρίτων. Ακόμη πιο σημαντικό αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι να προσέξετε περισσότερο τα θέματα της υγείας σας. Η σύνοδος αυτή μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά αν αποφασίσετε να αναλάβετε δράση ώστε να τακτοποιήσετε όλα αυτά που τα αφήνετε στην άκρη και είναι μονίμως σε εκκρεμότητα. Αντί να τα αποφεύγετε ζητήστε ίσως βοήθεια προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτητική η μέρα για όλους μας με τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο και για σας αυτή ή όψη μπορεί να έχει επιρροή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τη συλλογική δουλειά, τους στόχους που έχετε για το μέλλον. Τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να τη δείτε ξαφνικά να «παγώνει». Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία. Ίσως ένας φίλος σας απογοητεύει με τη συμπεριφορά του και μπορεί να ψυχρανθείτε. Μπορεί όμως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα ή μπορεί να νιώθετε στασιμότητα στην υλοποίηση ενός στόχου. Πολύ σημαντικό σήμερα να αποφύγετε να δεσμευτείτε με άτομα αναλαμβάνοντας από κοινού δράση είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο, ειδικά αν δεν έχετε ξαναδουλέψει μαζί. Τιθασεύστε τον ενθουσιασμό σας σε νέες γνωριμίες. Δώστε χρόνο να σας αποδείξουν πόσο σας αξίζουν. Προσέξτε επίσης σχέσεις που αναπτύσσετε σε επίπεδο διαδικτυακό, αλλά και τα γραφόμενα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κύρια επιρροή της Τετάρτης αφορά τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος και υπομονή προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Από την άλλη, αν υπάρχουν άτομα που φέρνουν αντιρρήσεις ή σας ταλαιπωρούν με τις ιδιοτροπίες τους σε σχέση με το πώς πρέπει να γίνει μια δουλειά, τότε καλύτερα να ακούσετε τις αντιρρήσεις ή τη διαφορετική τους άποψη και να προσπαθήσετε να δείτε και τη δική τους πλευρά. Μπορεί να μην επιλυθεί κάτι άμεσα σήμερα ή αύριο, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε πού βαδίζετε και τις διορθώσεις που πρέπει να κάνετε. Αποφύγετε ρίσκο, προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και φανείτε ψύχραιμοι στις σχέσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ