Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους - Χαλαρή & ανάλαφρη όψη για τις σχέσεις & τις επαφές μας με άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας αρχικά αρμονική όψη τις πρωινές ώρες με την Αφροδίτη, μια χαλαρή κι ανάλαφρη όψη για τις σχέσεις, τις επαφές μας με τους άλλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο αλλά και την κοινωνική μας ζωή. Η Παρασκευή τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα είναι πιο βοηθητική ως μέρα και μας επιτρέπει να έχουμε και καλύτερη διάθεση. Το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που μπορεί να μας οδηγήσει σε κάπως δυσάρεστες συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άτομα εξουσίας ή ακόμη και τους γονείς. Είτε υπάρχει κάποια ασυμφωνία, είτε απλώς κάτι μας χαλάει το κέφι, σημασία έχει ότι αυτή η όψη δε βοηθά να συνεχιστεί η καλή ροή της μέρας. Λίγες ώρες μετά η Σελήνη θα κοντραριστεί με τον Άρη δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και στη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Από το απόγευμα κι έπειτα προσπαθήστε να πείτε «όχι» στην ισχυρογνωμοσύνη, τον εγωισμό και «ναι» στη συντροφικότητα και την ενσυναίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Κριοί, με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει μια πλειάδα όψεων προσδίδοντας μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορείτε να βγάζετε πέρα περισσότερα από 1-2 πράγματα. Όμως η σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει λίγο περισσότερο τις απογευματινές ώρες, γιατί μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει και να σας πετάξουν εκτός προγράμματος. Εσείς προσπαθήστε να μην σας πιάνουν ψυχαναγκασμοί να πάτε κατά γράμμα με όσα έχετε υπολογίσει και αφήστε και πολύ περιθώριο για αυτοσχεδιασμό. Ευτυχώς είστε καλοί και σ’ αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ψυχολογικά για να ανταποκριθείτε στην πορεία της ημέρας στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να παρουσιάζονται τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Με τη Σελήνη στους Διδύμους ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει είτε για τον σύντροφο σας, είτε για να αγοράσετε κάποιο δώρο σε ένα φίλο, είτε για άλλους λόγους. Από την άλλη μπορεί να ανακαλύψετε κάποια στοιχεία κακοδιαχείρισης είτε στον οικογενειακό ή στον επαγγελματικό σας προϋπολογισμό, ή κάποιες «τρύπες» που θέλουν άμεσα κλείσιμο. Πέρα από αυτό, φαίνεται ότι και η διάθεση σας μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά από το σύνηθες, κυρίως εξαιτίας κάποιας αγωνίας που μπορεί να έχετε για το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κι ενώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημα σας, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η αρετή σας μπορεί να πάει κάλλιστα περίπατο αν κάποιος-α σας προκαλέσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ή αν εξαιτίας όλων αυτών που έχετε να κάνετε δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε εσείς οι ίδιοι. Βλέπετε η Σελήνη ενώ τις πρωινές ώρες είναι πολύ φιλική προς εσάς, στην πορεία θα προχωρήσει σε απαιτητικές όψεις με τον Κρόνο και τον Άρη. Η συμβουλή μου είναι να προτιμήσετε τις πρωινές ώρες για να βάλετε κάτι πιο δύσκολο και απαιτητικό ή μια σημαντική συζήτηση, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το πρωί υπόσχεται καλύτερη διάθεση και ότι οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί απέναντι σας, μια συνθήκη που δεν θα ισχύει το απόγευμα. Ειδικά σε επαγγελματικές συζητήσεις το απόγευμα δεν είναι ιδιαίτερα θετικό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ