Βραζιλιάνα πήγε με καροτσάκι νεκρό τον θείο της για να υπογράψει δάνειο και να πάρει λεφτά: Σάλος με την ασύλληπτη απάτη – Δείτε βίντεο

Η 42χρονη ανιψιά πήγε νεκρό τον 68χρονο θείο για να υπογράψει δάνειο 3.000 δολαρίων, αλλά τελικά τη συνέλαβαν

H 42χρονη Erika de Souza ήθελε να πάρει δάνειο από την τράπεζα και χρειαζόταν έναν εγγυητή. Ποιος άλλος θα ήταν καλύτερος από τον... αγαπημένο της θείο τον 68χρονο Roberto Braga.

Πήγαν λοιπόν στην τράπεζα για να υπογράψει το δάνειο των 3.000 δολαρίων με το καροτσάκι και πέθανε τη στιγμή που υπέγραψε.

Αυτό ισχυρίστηκε στην αστυνομία η de Souza με τη διαφορά ότι η νεκροψία έδειξε ότι ο θείος είχε πεθάνει τουλάχιστον δυο ώρες πριν.

Τα βίντεο από κάμερες ασφαλείς δείχνουν όλη τη διαδρομή, αλλά και την προσπάθεια που κάνει η 42χρονη για να... υπογράψει ο θείος της.

Φυσικά τη συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μολονότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς η ώρα του θανάτου του Μπράγκα, σημάδια που βρέθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του υποδηλώνουν ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή περίπου δύο ώρες πριν η ντε Σόουζα να τον πάει στην τράπεζα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι έρευνες στρέφονται και στην αναζήτηση του ατόμου που μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 42χρονη και τον 68χρονο.

Η ντε Σόουζα υποστήριξε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν το πρωί της Τετάρτης ότι ο 68χρονος πέθανε ενώ βρισκόταν στο αναπηρικό αμαξίδιο στην τράπεζα, ισχυρισμός που δεν αποδέχονται οι αρχές.

Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ φαίνεται η ντε Σόουζα μια μέρα πριν την μακάβρια επίσκεψή της στην τράπεζα να πηγαίνει τον 68χρονο στο νοσοκομείο.

 

Είχε και διάλογο με το νεκρό θείο

Η ντε Σόουζα είχε πάει την Τρίτη σε υποκατάστημα τράπεζας με τον εμφανώς χλωμό άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο για να υπογράψουν για δάνειο. «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν ανιψιά του άνδρα και το άτομο που τον φρόντιζε.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός» παρατήρησε υπάλληλος της τράπεζας σε γειτονιά στο δυτικό Ρίο ντε Τζανέιρο με την γυναίκα να απαντά «έτσι είναι πάντα» και να προσθέτει απευθυνόμενη προς τον - νεκρό - άνδρα στο αμαξίδιο «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Επιμένοντας να ζητά από τον άνδρα που είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή, να υπογράψει η γυναίκα ακούγεται να του φωνάζει στη συνέχεια «υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αίτηση ήταν για δάνειο 17.000 βραζιλιάνικων ρεάλ (3.000 ευρώ).

Τελικά στο υποκατάστημα της τράπεζας κλήθηκαν διασώστες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο 68χρονος Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, είχε καταλήξει λίγες ώρες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ