Νέο βίντεο - σοκάρει από τη γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους: Τα 14 δευτερόλεπτα της επίθεσης – «Ο σκοπός δεν έδωσε καμία σημασία» λέει ο Στ. Μπαλάσκας

Όλο και περισσότερα βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα που μας εξοργίζουν

Ένα νέο βίντεο από διαφορετική κάμερα, από το μπαλκόνι του αστυνομικού τμήματος στου Αγίους Αναργύρους δείχνει τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το «Mega» και το «Live News» βλέπουμε τον 39χρονο δράστη να φτάνει με το μηχανάκι τους έξω από το αστυνομικό τμήμα και μέσα σε 14 δευτερόλεπτα να έχει βγάλει από τη ζώνη τους το κουζινομάχαιρο και να μαχαιρώνει πέντε φορές της άτυχη Κυριακή.

Η Κυριακή και ο φίλος της έχουν βγει από το Αστυνομικό Τμήμα και περνούν μπροστά από το φυλάκιο με τον φρουρό έχοντας καλέσει το "100". 

Δείτε ακόμα: Ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Ο φρουρός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιρά - Ήταν η μοιραία (βίντεο)

Η Κυριακή αντικρύζει τον 39χρονο και «παγώνει». Σταματά να περπατά και γυρίζει ξανά προς το φυλάκιο. Είναι η στιγμή που λέει στον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης "είναι εδώ" και μετά από δευτερόλεπτα να πέφτει νεκρή.


Δείτε ακόμα: Βίντεο - ντοκουμέντο! Η στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους - Κανείς αστυνομικός δεν τρέχει να τη σώσει

Στ. Μπαλάσκας: «Ο σκοπός αποκλείεται να μην το βλέπει»

«Αποκλείεται να μην τον βλέπει, ακόμα και με το κινητό του να έπαιζε. Οι σκοποί πρέπει να έχουν την περιφερειακή τους όραση, πως δεν τον είδε; Ο σκοπός δεν έδωσε καμία σημασία. Δεν δικαιούμαι να πως ότι το έκανε επίτηδες, δεν το έκανε επίτηδες. Ο σκοπός ήταν παγερά αδιάφορος για ότι συνέβαινε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.


Διαβάστε ακόμα: Εξορίζει το νέο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Κυριακής: «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει», λέει αρχιφύλακας - Ακατάληπτοι διάλογοι με το "100" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ