Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ήμουν αριστερός με την καλή έννοια - Τώρα Νέα Δημοκρατία και ξερό ψωμί (βίντεο)

«Έχω την καλύτερη γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε χθες το βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω», όπου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την πολιτική.

«Ήμουν στον χώρο του ΚΚΕ Εσωτερικού. Θαύμαζα πολύ τον Λεωνίδα Κύρκο. Δεν είχα όμως ποτέ την φιλοδοξία να γίνω πολιτικός. Σαν νέος ήμουν αριστερός με την καλή έννοια. Τώρα, Νέα Δημοκρατία και ξερό ψωμί. Και γιατί το λέω. Δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε αλλά, είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή», σημείωσε αρχικά.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη γιαγιά & τον νονό του: "Η Παξινού ήταν "τρύπια" - Ο Μινωτής ήταν τσιγκούνης & σκληρός άνθρωπος" (βίντεο)

Σε ερώτηση για τον πρωθυπουργό, σημείωσε: «Έχω την καλύτερη γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται αυτή την στιγμή η Ελλάδα. Με όλα τα λάθη. Δυστυχώς δεν περιστοιχίζεται από ό,τι καλύτερο υπάρχει».


Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ποτέ δεν έχω κάνει Χριστούγεννα: Ο κόσμος κάθεται κι εμείς κάνουμε υπερωρίες – δεν αγαπώ ούτε τα γενέθλια (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ