Vintage Pic: Η εγκυμονούσα Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Μαίρη Χρονόπουλου & τον Φρέντυ Γερμανό – Η δυνατή φιλία μεταξύ των δύο καλλονών του ελληνικού κινηματογράφου

«Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση»

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Σε αυτή τη φωτογραφία που μας γυρνάει σε μία γλυκιά εποχή, φαίνονται η Αλίκη Βουγιουκλάκη , σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ανάμεσα στην Μαίρη Χρονοπούλου και τον Φρέντυ Γερμανό το καλοκαίρι του 1969.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Ο Γιώργος Ζαμπέτας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη & ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στη Μαδρίτη! Μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για την προβολή της ταινίας "Διπλοπενιές"

«Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση» είχε αφηγηθεί η Μαίρη Χρονοπούλου «Έχω κάτι πολύ τρυφερές φωτογραφίες και όταν τις κοιτάζω, συγκινούμαι. Γέλαγα πολύ με την Αλίκη γιατί είχε φοβερό αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Κάποτε θυμάμαι ένα πρώην φλερτ μου είχε βρει δουλειά στο θέατρό της. Aυτός με ήθελε πολύ. Η Αλίκη το ήξερε και μου είπε «Εμένα μόνο οι κάτω των 10 και οι άνω των 60 με ερωτεύονται»

Διαβάστε ακόμα: Οι τρεις αστέρες του ελληνικού κινηματογράφου μαζί - Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη & Κώστας Καρράς - Η ανθρώπινη ιστορία που κρύβεται πίσω από την vintage φωτογραφία

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ