Η Rebel Wilson αποκαλύπτει: Ανώνυμος royal με προσκάλεσε σε πάρτι οργίων - "Άνδρες πηδούσαν με άλογα & κορίτσια ήταν ντυμένα γοργόνες"

"Σηκώνω το φόρεμα της δεσποσύνης και τρέχω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ"

Τους έδωσε "στεγνά" η Rebel Wilson!

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποιο μέλος της Βασιλικής οικογένειας την προσκάλεσε σε πάρτυ οργίων το 2014.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει στα απομνημονεύματα της, «Rebel Rising»:

«Μου δόθηκε μια πρόσκληση την τελευταία στιγμή σε ένα πάρτι δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας – ο τύπος που με κάλεσε, ο οποίος είναι 15ος ή 20ος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, είχε πει στον άντρα φίλο μου: "Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια"».

«Το πάρτι ήταν τρελό. Άντρες πηδούσαν με άλογα σε ένα χωράφι, κορίτσια ντυμένα σαν γοργόνες ήταν στην πισίνα… Το ακίνητο ήταν τεράστιο, και επειδή ήταν πολύ βολικό, οι άνθρωποι είχαν δωμάτια για να κοιμηθούν εκεί τη νύχτα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το dress code ήθελε «ζωηρό outfit δεσποσύνης με κωνικό καπέλο» ενώ η τοποθεσία ήταν λίγο έξω από την περιοχή του Λος Άντζελες.

«Παρακολουθώ τον Βρετανό γαλαζοαίματο να κυκλοφορεί ενώ σηκώνω συνεχώς τα στήθος μου… Υπάρχει μια τεράστια ιδιωτική επίδειξη πυροτεχνημάτων και ξαφνικά είναι 2 το πρωί και ένας τύπος βγαίνει με ένα μεγάλο δίσκο γεμάτο με κάτι που μοιάζει με καραμέλες», είπε η 44χρονη.

«Γύρισα μπερδεμένη στον σεναριογράφο με τον οποίο μιλούσα. Λέει, "Ω, είναι για το όργιο… τα όργια ξεκινούν συνήθως από αυτά τα πράγματα αυτή τη στιγμή"». 

«Τώρα το σχόλιο του Γουίνδσορ ότι χρειαζόμασταν περισσότερα κορίτσια άρχισε να έχει πολύ πιο νόημα. Δεν μιλούσαν για αναλογία αγοριών-κοριτσιών όπως ήταν μια ντίσκο οκτώ ετών. Μιλούσαν για ΟΡΓΙΑ!».

Να σημειώσουμε ότι τότε η ηθοποιός ήταν παρθένα και δεν ήθελε να συμμετάσχει σε κανένα όργιο.

«Λοιπόν, απέχω δύο λεπτά από το να είμαι σε όργιο… για την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία!».

«Περιττό να πω ότι σηκώνω το φόρεμα της δεσποσύνης και τρέχω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ».

Δεν αμφέβαλε ωστόσο για την ύπαρξη κρυφών καμερών στο χώρο .... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ