Κατερίνα Βρανά: Η stand-up comedian γιορτάζει τα γενέθλια & την ημέρα που παραλίγο να χάσει την ζωή της - 7 χρόνια πέρασαν από την δύσκολη περιπέτεια υγείας της (φωτό)

Σε ταξίδι στη Μαλαισία υπέστη διάτρηση εντέρου με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία και αυτό να οδηγήσει, μεταξύ άλλων, στην παράλυση.

Η stand-up κωμικός, Κατερίνα Βρανά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο με αφορμή τα γενέθλιά της, όσο και με την ημέρα που πριν από επτά χρόνια της άλλαξε τη ζωή.

Η Κατερίνα Βρανά είχε γενέθλια στις 15 Απριλίου, όμως μοιράζεται μαζί μας την σημασία της 23η Απριλίου για εκείνη.

Ανέβασε μερικές φωτογραφίες όπου φαίνεται να γιορτάζει παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα αυτές τις δύο σημαντικές αυτές ημερομηνίες στη ζωή της, κρατώντας μάλιστα ένα μπαλόνι με το σχήμα «7», όσα είναι τα χρόνια από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η Κατερίνα Βρανά έχει στο παρελθόν μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε ένα ταξίδι της στη Μαλαισία, όπου υπέστη διάτρηση εντέρου με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία και αυτό να οδηγήσει, μεταξύ άλλων, στην παράλυση.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Βρανά: «Είμαι ανάπηρη, δεν χάθηκε ο κόσμος - αντιμετωπίζω μεγάλα προβλήματα στην Αθήνα» (βίντεο)

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2- σε - 1. 7 Χρόνια Επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!».

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα & Κωστής Βρανάς: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τον μπαμπά της - Την έσωσε ο Μαλαισιανός γιατρός που έκανε αγροτικό στο Ρέθυμνο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ