Σπάνια εμφάνιση του καλλονού Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της αγαπημένης του, Φουρέιρα – Η λαμπερή εμφάνιση της τραγουδίστριας (φωτό & βίντεο)

Παρέλαβε το διαμαντένιο άλμπουμ της με τίτλο "Poli_Ploki" που κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Χθες ήταν μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα της Ελένης Φουρέιρα, καθώς η τραγουδίστρια έλαβε το πρώτο diamond album στην Ελλάδα.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου η λαμπερή τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό mini corset φόρεμα.

Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή είχε πλάι της τον αγαπημένο της, τον πατέρα του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι καθόταν δίπλα, δίπλα και φαινόταν πολύ αγαπημένο.

Διαβάστε ακόμα: Οι τοπ εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & της Ελένης Φουρέιρα - Χωρίς παντελόνι το μανεκέν, με σέξυ ροζ γούνα η τραγουδίστρια (φωτό)

Το ευχαριστώ στη μητέρα της και στον σύντροφο της

Η Ελένη Φουρέιρα με πολύ γενναιόδωρα λόγια ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα της που την βοηθά στο μεγάλωμα του γιου της:


«Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το μωρό.

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω την μαμά μου και έναν τόσο καλό πατέρα και σύντροφο που με βοηθάει τόσο πολύ».

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα για την ομοφοβία: «Εγώ μεγαλώνω γιό & με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη φοβήθηκα πολύ» - «Δεν θέλω στο υποσυνείδητό του, να νιώθει υποχρεωμένος να είναι άντρας» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ