Smile: Ντάλι και Σπάνκι - Ένα Τζακ Ράσελ τεριέ "καλλιτεχνικό δίδυμο" με ένα πόνι! (Βίντεο-φωτό)

Γνωρίστε το πιο απίθανο «καλλιτεχνικό δίδυμο»: Από τη μία τον Ντάλι, ένα Τζακ Ράσελ τεριέ, από την άλλη τον Σπάνκι, ένα πόνι, που έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη στις ΗΠΑ για τις «καλλιτεχνικές τους επιδόσεις». 

Η εκπαιδεύτρια αλόγων Φραντσέσκα Κάρσον, εξήγησε ότι έσωσε και τα δύο ζώα, και γρήγορα ξεκίνησαν μια στενή φιλία που τους οδήγησε σε μια καριέρα στην... showbiz με αποκορύφωμα μια εμφάνιση στο τηλεοπτικό σόου του «πολύ» στις ΗΠΑ Ντέιβιντ Λέτερμαν!

«Ο Ντάλι καθόταν και παρακολουθούσε ενώ εκπαίδευα τον Σπάνκι, όταν μια μέρα πήδησε στην πλάτη του - εκείνη την ημέρα άρχισε η φιλία τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Κάρσον. «Είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπει κανείς την εμπιστοσύνη που έχουν μεταξύ τους - είναι αξιοσημείωτο για ένα άλογο να επιτρέπει σε ένα σκυλί να πηδάει στην πλάτη του όποτε θέλει» πρόσθεσε.

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπαιδεύτρια, οι δυο φίλοι είναι αχώριστοι και... εκτός καλλιτεχνικών υποχρεώσεων. «Κάνουν τα νούμερά τους μαζί, πίνουν και τρώνε μαζί - είναι πολύ στενοί φίλοι» εξηγεί η κ. Κάρσον. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ