«Θα παθαίνατε πλάκα αν τους βλέπατε όταν κλείνουν οι πόρτες»: Οι αποκαλύψεις του άνδρα της Zara Tindall για τον Πρίγκιπα William & την Πριγκίπισσα Kate (φωτό & βίντεο)

«Είναι προσγειωμένοι, πλήρως αφοσιωμένοι συζύγοι και αστείοι», τόνισε.

Ο Mike Tindall αποκάλυψε ότι ο βρετανικός λαός θα ήταν σε σοκ αν μπορούσε να δει πώς είναι ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πίσω από κλειστές πόρτες.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ράγκμπι και σύζυγος της ξαδέλφης του Πρίγκιπα William, της Zara έγραψε κάποια αποσπάσματα στο βιβλίο του, «The Good, the Bad & the Rugby – Unleashed», για την Πριγκίπισσα Κέιτ και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Θυμήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, και οι δύο 42 ετών, εμφανίστηκαν με την πριγκίπισσα Άννα (πεθερά του Μάικ) στο ομώνυμο podcast του με τους συμπαρουσιαστές, Τζέιμς Χάσκελ και Άλεξ Πέιν.

Μιλώντας για την Kate και τον William, ο Mike είπε: «Νομίζω ότι το podcast τους εξανθρώπισε λίγο».

Συνέχισε: «Εμφανίστηκαν ως προσγειωμένοι, πλήρως αφοσιωμένοι και αστείοι. Ήταν μια πολύ πιο διαφωτιστική συνομιλία από ό, τι περίμενα, όχι επειδή πίστευα ότι θα ήταν βαρετή (ήξερα ήδη ότι δεν ήταν), αλλά επειδή ξέρω πώς όλα όσα έχουν να κάνουν με τη βασιλική οικογένεια ελέγχονται τόσο προσεκτικά».

Σύμφωνα με την Daily Mail, κατά τη διάρκεια της συζήτησης τότε στο Κάστρο του Ουίνδσορ, τέθηκε το θέμα της ανταγωνιστικότητας, με την Kate και τον William να ερωτώνται για τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Ένας από τους παρουσιαστές αποκάλυψε ότι ο Mike τους είχε συγκρίνει με τη Μόνικα από την κωμική σειρά Friends, η οποία είναι γνωστή για την ακόρεστη επιθυμία της να είναι πάντα η καλύτερη σε όλα.

Είπε: «Δεν πρόκειται να πω ψέματα... αλλά ο Mike έχει καταλάβει ότι και οι δύο είστε σούπερ, σούπερ ανταγωνιστικοί, λίγο σαν τη Monica από τα Φιλαράκια, και αν παίζετε πινγκ πονγκ θα συνεχιστεί για ώρες και ώρες».

Η Kate απάντησε τότε: «Πραγματικά δεν είμαι τόσο ανταγωνιστική, δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό».

Στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι εκείνη και ο William δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν ένα παιχνίδι τένις, γελώντας καθώς εξήγησε ότι «γίνεται μια ψυχική πρόκληση μεταξύ των δυο μας».

Στη συνέχεια, ο Mike τους ρώτησε αν τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ο πρίγκιπας George, 10 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, οκτώ ετών και ο πρίγκιπας Louis, πέντε, δείχνουν σημάδια ανταγωνιστικότητας.

Η Kate αποκάλυψε: «Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι όλοι προφανώς [έχουν] πολύ διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες.

«Και καθώς μεγαλώνουν και δοκιμάζουν διαφορετικά αθλήματα - είναι προφανώς ακόμα πολύ νέοι - θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας George: Αποκάλυψε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει! – Μια δουλειά, που δεν περίμενε κανείς (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Γιατί το μωβ είναι το αγαπημένο της χρώμα; Ο συμβολισμός πίσω από τα σύνολα & τα headpieces που φοράει (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr