Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού ξυλοδαρμού της 23χρονης Φαίης

Παραδόθηκε σήμερα στην Αστυνομία, ο 25χρονος  Βαγγέλης Στεφανάκης,  που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη Μπλάχα στη Νέα Μάκρη.

Παραδόθηκε σήμερα στην Αστυνομία, ο 25χρονος  Βαγγέλης Στεφανάκης,  που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη Μπλάχα στη Νέα Μάκρη.



Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην κοπέλα, ενώ ο 15ος Ειδικός Ανακριτής είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου.


Μετά την παράδοση του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο  25χρονος παραπέμφθηκε ενώπιον του 15ου Ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που αναφέρει το protothema.gr, ο  Βαγγέλης Στεφανάκης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα και έκανε λόγο για ένα «ερωτικό καυγαδάκι» που εκτυλίχθηκε σε «τραγικό περιστατικό».

Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του καυγά, η 23χρονη χτύπησε μόνη της το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του!

Ο 25χρονος πρότεινε ως μάρτυρες υπεράσπισης πέντε μέλη της οικογένειάς του, ενώ φέρεται να είπε πως όλες αυτές τις ημέρες, πενθούσε βαριά για τον θάνατο της Φαίης.



Η 23χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 25χρονο φίλο της στις 5 Απριλίου, έξω από το σπίτι της. Άφησε την τελευταία της πνοή στις 30 Απριλίου, ενώ όλο αυτό το διάστημα, νοσηλευόταν στη Γενική Κλινική Αθηνών σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ήταν σε κώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr