TOP WOMAN με κεφαλαία: 23 ετών χωρίς πόδια πρωταθλήτρια skating, σκι & μοντέλο εσωρούχων!

Η θέληση και η δύναμη μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Η Kanya Sesser από την Ταϊλάνδη γεννήθηκε χωρίς πόδια. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε, όχι μόνο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αλλά και να ακολουθήσει καριέρα ως μοντέλο εσωρούχων!

Μόλις γεννήθηκε, πριν 23 χρόνια, οι γονείς της την εγκατέλειψαν στο κατώφλι βουδιστικού ναού, ενώ σε ηλικία 5 ετών υιοθετήθηκε στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ. Και μέχρι σήμερα, με τη δύναμη και τη θέλησή της, απέδειξε πως η αναπηρία της δεν αποτελεί εμπόδιο στη ζωή της.

Η Kanya κάνει skateboard, σκι και surfing και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων PantyProp. «Έχει να κάνει με τη δύναμη των γυναικών, το να νιώθεις άνετα μέσα στο δέρμα σου. Εγώ νιώθω σέξι στο σώμα μου», τόνισε η 23χρονη στο περιοδικό People.

«Λατρεύω να βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα. Από τότε που ήμουν μικρή έβγαζα φωτογραφίες για να διασκεδάσω και να καταγράψω την ιστορία της ζωής μου», αναφέρει. «Το σημαντικό σημείο στις φωτογραφήσεις που κάνω είναι ελεύθερη ομορφιά, ελεύθερο σώμα, ελεύθερο πνεύμα. Είμαι fit και νιώθω άνετα στα εσώρουχά μου», τόνισε.

Η Kanya βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση επειδή αθλείται. Αυτόν τον καιρό προπονείται για να συμμετάσχει στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ