Και ο Άκης Πετρετζίκης σε συνταγή μούρλια: Μους Σοκολάτας με Αβοκάντο

Σούπερ υγιεινή και θα σας γεμίσει με ενέργεια! 

Συστατικά
2 πολύ ώριμα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους (1 ½ φλ. ψίχα)
100 ml γάλα καρύδας σπιτικό ή κονσέρβα πλήρες
100 γρ. σιρόπη αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
50 γρ. κακάο σε σκόνη
1 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
φράουλες και δυόσμο για το σερβίρισμα

Ευχαριστούμε τον Άκη Πετρετζίκη και το akispetretzikis.com για την παραχώρηση αυτής της συνταγής

Μέθοδος Εκτέλεσης
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.
Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
Μπορούμε να βάλουμε την μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.
Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr