Φτιάξε σπιτική Sangria με συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου
Ένα δροσιστικό ποτό για εσάς και όλη την παρέα σας.
Υλικά
1 λίτρο κόκκινο κρασί
1 κούπα μπράντι
½ φλ. χυμό πορτοκαλιού
½ φλ. χυμό μήλου
½ φλ. χυμό ανανά
τζιτζιμπύρα
πάγο
πορτοκάλι
κερασάκια μαρασκίνο
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr για την παραχώρηση της συνταγής
Διαδικασία
Σε μια μεγάλη κανάτα ανακατεύουμε το κόκκινο κρασί, το μπράντι, το χυμό πορτοκάλι, το χυμό μήλο και το χυμό ανανά.
Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις για πολλές ώρες (ιδανικά, ένα 24ωρο).
Όταν βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, προσθέτουμε αν θέλουμε πάγο.
Βάζουμε σε ποτήρι, προσθέτοντας λίγη τζιτζιμπύρα.
Διακοσμούμε με φέτες πορτοκαλιού και κερασάκια.
Αν είναι πολύ δυνατή, μπορούμε να προσθέτουμε χυμό της αρεσκείας μας.
Who is who
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στην Culinary Institute of America. Από το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και από το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αμερική. Από το 2005 είναι σεφ σε κρητικό εστιατόριο που έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβεία Gourmet
Αγαπημένη του κουζίνα η Ασιατική, αγαπημένο συστατικό τα αγριόχορτα, αγαπημένο λαχανικό η ντομάτα και προτιμά τα αλμυρά από τα γλυκά.
Εκτός από τη μαγειρική μεγάλη του αγάπη είναι ο γιός του και λατρεύει το σκύλο του.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr