Βράδυ είναι, φάτε μια ελαφριά σαλάτα με φέτα & καρπούζι – Να δροσιστείτε κιόλας
Πραγματικά η πιο λαχταριστή και δροσερή σαλάτα που έχετε φάει ποτέ
Υλικά
3/4 - 1 φλ. τσ. καρπούζι, παγωμένο σε κύβους
1/4 φλ.τσ. φέτα, θρυμματισμένη ή σε κύβους
1/4 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
1/4 κ.γ. ξίδι βαλσάμικο
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr για την παραχώρηση της συνταγής
Διαδικασία
Βάζουμε το καρπούζι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το περισσότερο κρεμμύδι (όχι όλο) και τη φέτα.
Βάζουμε το υπόλοιπο κρεμμύδι πάνω από τη φέτα.
Πασπαλίζουμε με βαλσάμικο και σερβίρουμε.
Μπορούμε να σερβίρουμε σε ατομικά μπολ ή να προσθέσουμε υλικά και να σερβίρουμε σε μεγάλο μπολ σαλάτας.
Who is Who
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στην Culinary Institute of America. Από το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και από το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αμερική. Από το 2005 είναι σεφ σε κρητικό εστιατόριο που έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβεία Gourmet
Αγαπημένη του κουζίνα η Ασιατική, αγαπημένο συστατικό τα αγριόχορτα, αγαπημένο λαχανικό η ντομάτα και προτιμά τα αλμυρά από τα γλυκά.
Εκτός από τη μαγειρική μεγάλη του αγάπη είναι ο γιός του και λατρεύει το σκύλο του.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr