Αυτή η Νεοϋορκέζα με τα μπλε μάτια έχει το μεγαλύτερο σκορ σε online ραντεβού σε όλο τον κόσμο

Οι άντρες φαίνεται πως έχουν πάθει εμμονή με την Lauren Urasek, την πιο δημοφιλή online dater στον κόσμο.

Το Dating site «OkCupid» διαβεβαίωσε ότι η 25χρονη make-up artist λαμβάνει περισσότερα από 35 μηνύματα την ημέρα και στις αξιολογήσεις έχει σκορ 15.000 τεσσάρων και πέντε αστέρων μέσα σε λίγους μήνες.

Λίγο αφότου η Lauren έκανε εγγραφή στο σάιτ τον Ιανουάριο του 2014, άρχιζε να κατακλύζεται με μηνύματα από αρσενικούς θαυμαστές.

 

Η πανέμορφη από την Νέα Υόρκη, αποκαλύπτει στο nytimes.com, τις περιπέτειες της και μοιράζεται συμβουλές για να βρείτε την αγάπη online.

Έχοντας μεγαλώσει πιστεύοντας πως είναι ένα ασχημόπαπο, όλο αυτό το ενδιαφέρον από τον αντρικό πληθυσμό, την άφησε έκπληκτη.

Είναι κολακευτικό να λαμβάνεις τόσα μηνύματα, αλλά δεν είναι τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα.

 

Έχω λάβει κάθε τύπο μηνύματος, από το «Γεια σου, πώς είσαι;» μέχρι το «Θέλεις να ανταλλάξουμε πονηρές φωτογραφίες;». Εξακολουθώ να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί ένας αξιόλογος άντρας στο σάιτ.

Είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την τεχνολογία και την επιστήμη, απολαμβάνοντας να ξοδεύω το χρόνο μου μελετώντας αστρονομία, βλέποντας χόκεϊ, πίνοντας ουίσκι και δουλεύοντας πολύ.

 

Δεν είχα πολλή τύχη με τους άντρες πριν το σάιτ. Γνώρισα τον τελευταίο μου φίλο στο «OkCupid», ο οποίος με γέμισε ελπίδα. Αλλά είμαι πολύ επιλεκτική σχετικά με το με ποιον θα βγω και φυσικά με το σε ποιον θα απαντήσω στο μήνυμα.


«Εάν οι φωτογραφίες ενός άντρ
α δεν μοιάζουν σαν να γεννήθηκε το 2001 και γνωρίζει τουλάχιστον τους βασικούς γραμματικούς κανόνες, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να απαντήσω», λέει η Lauren.

Φαίνεται αρκετά απλό, αλλά στην πραγματικότητα κάνοντας αυτό το ξεκαθάρισμα, μένουν πολύ λιγότερα μηνύματα.

 

Υπήρξαν άντρες που προσπάθησαν να με φιλήσουν μετά από δέκα λεπτά, μου μίλησαν για το υπόβαθρό τους στις ταινίες πορνό και μου προσέφεραν χρηματικό ποσό με αντάλλαγμα το σεξ.

Ακόμα, υπήρξε ένας τύπος που μου συμπεριφερόταν ως μελλοντική εργαζόμενη στην φανταστική «εταιρεία του έρωτα». Άρχισε να μου λέει για τα σχέδιά του για παιδιά και το καταπληκτικό σπίτι που είχε αγοράσει, το οποίο θα «μου ταίριαζε απόλυτα» αν αποφάσιζα να μετακομίσω εκεί.

Μετά υπήρξε ο ονειρεμένος, ευφυής άνθρωπος που έπινε πέντε ποτήρια ουίσκι σε μισή ώρα και δεν μπορούσε να σταματήσει να πέφτει πάνω σε κάδους.

 

Υπήρχαν, επίσης, οι άντρες που θα μπορούσα να ξαναβγώ μαζί τους και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά δεν ήθελαν εκείνοι.

Μου ζητήθηκε πολλές φορές να εξηγήσω γιατί είμαι το πιο διάσημο κορίτσι στο σάιτ. Θα μπορούσε να είναι τα τατουάζ, τα μπλε μάτια και η σωστή ορθογραφία στο προφίλ μου ή το γεγονός ότι δεν γράφω γενικά πράγματα όπως «μου αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στην παραλία».

Θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι η αναζήτηση άντρα, δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Είμαι σίγουρη και ασφαλής με αυτό που είμαι. Ξέρω τι θέλω. Ίσως αυτό αρέσει στους άντρες; Δεν γνωρίζω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ