Μια διαφορετική τελετή: Ο γαμπρός προσέφερε στην κορούλα της νύφης το δαχτυλίδι ζήτησε "να γίνει ο νέος της μπαμπάς" (βίντεο)

Ο Diogo Bolant, 37 χρονών, εξέπληξε την εξάχρονη Isadora με την εκπληκτική ερώτηση στην τελετή του γάμου του με την μητέρα της, Nicole: Της ζήτησε να γίνει η κόρη του  για πάντα!

 

H συγκινητική στιγμή, που έκανε σύντομα τον γύρο του διαδικτύου, έγινε στο Σάο Πάολο πριν από λίγες μέρες. Ο 37χρονος γαμπρός, είδε την νέα του μικρή κόρη να πέφτει πάνω στην αγκαλιά του και να κλαίει στον ώμο του. Αυτός την φίλησε απαλά στο μάγουλο, καθώς  η μητέρα της κρατούσε το χέρι για να την καθησυχάσει.

Η τρυφερή στιγμή γυρίστηκε από την Space Company, που οργάνωσε την τελετή στο χώρο τους. Ο Edilaine Gaeta, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας δήλωσε: ‘Αυτό ήταν όλο σχεδιασμένο. Σε μια από τις συναντήσεις πριν από το γάμο, ο Diogo είπε ότι ήθελε να κάνει μια έκπληξη στην  Isadora που είναι σαν κόρη του.’

‘Το κοριτσάκι δεν είχε καμία ιδέα για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Όλοι οι καλεσμένοι και η ομάδα μας από τους διοργανωτές γνώριζαν και ήταν ενθουσιασμένοι και σχεδόν έκλαψαν αν και ήξεραν το μυστικό από πριν.’

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook και έχει πάνω από εννέα εκατομμύρια προβολές στο διάστημα μίας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ