Ελένη Σπανοπούλου: Οι θέσεις μου για τον ΕΔΟΕΑΠ, στο Παρόν της Κυριακής

Τις θέσεις της σεχτικά με τον ΕΔΟΕΑΠ παρουσιάζει μέσα από ένα γραπτό κείμενο προς τους συναδέλφους της.


Τις θέσεις της σεχτικά με τον ΕΔΟΕΑΠ παρουσιάζει μέσα από ένα γραπτό κείμενο προς τους συναδέλφους της.


Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί παρακάτω:








ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ αυτές τις μέρες..... Και είναι δύσκολες  μέρες !

Δεν το κρύψαμε ποτέ ότι η κρίση χτύπησε και τη δική μας πόρτα ...

Μπορεί στον αγώνα για τη σωτηρία του Ταμείου η ανακοίνωση της 18ης Ιουνίου να σας τάραξε όλους - και σας ζήτησα  συγγνώμη γι αυτό - αλλά τάραξε και το Φίδι αναγκάζοντας το να τοποθετηθεί δημόσια για το κούρεμα των Αποθεματικών μας!

Δυστυχώς τα επιχειρήματα Προβόπουλου περί....ανίδεων διοικήσεων (!) έσπευσαν να τα υιοθετήσουν τα ανεύθυνα παραταξιακά  συμφέροντα που διαλύουν την ΕΣΗΕΑ ....

Η ΤτΕ  όμως θα μας βρει ενωμένους απέναντί της για την ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ, ΤΟΥ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε όλοι, Διοίκηση και εργαζόμενοι, φυσικά και ασφαλισμένοι πως εννοούμε τον ΕΔΟΕΑΠ και πόσο αξίζει να τον υπερασπιστούμε!

Κάποιες μειοψηφίες θέλουν να προπηλακίζουν, να ασκούν λεκτική και σωματική βία, να παραβιάζουν τη νομιμότητα και να μην παίρνουν απαντήσεις. Τους ενοχλεί η ενότητα του ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ. Τους ενοχλεί η αποκάλυψη της γύμνιας τους, της πλήρους αδυναμίας τους να προστατέψουν τον Κλάδο και τα Ταμεία του.

Σας Ενημερώνω ότι μέχρι και σήμερα, 20 Ιουλίου, η ΕΣΗΕΑ  και η ΕΠΗΕΑ (σε αντίθεση με την ΕΣΗΕΜΘ και την ΕΠΗΕΘ) δεν έχουν ορίσει Ανεξάρτητη Ελεγκτική Αρχή για τον έλεγχο της διαχείρισης των Αποθεματικών μας, τον οποίο  εκείνοι ζήτησαν στη Γ.Σ. της 23 Ιουνίου και η Διοίκηση του ΤΑΜΕΙΟΥ τους ζήτησε εγγράφως να ορίσουν το αργότερο μέχρι 15 Ιουλίου!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ PSI ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΔΟΕΑΠ.ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ  ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ  ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΟΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ!

Σοβαρό πρόβλημα Υγείας, διαγνωσμένο από τον Απρίλιο, που ατυχώς επιδεινώθηκε από τα χτυπήματα που δέχθηκα τη μαύρη νύχτα της 23ης Ιουνίου με κρατά νοσηλευόμενη. Ωστόσο διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ ΟΡΘΙΑ τιμώντας την εντολή την οποία έχω από τη μόνη δύναμη, που αναγνωρίζω και υπηρετώ, την Κάλπη!

Σας κοινοποιώ, λοιπόν, τις θέσεις μου για όσα θλιβερά έγιναν στη Γ.Σ. και σας διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ όρθια στο πλευρό όλων όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τον ΕΔΟΕΑΠ.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=78325&colid=&catid=28&dt=2012-07-15%200:0:0&page=2&mode=3&page=1&mode=3

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Συναδελφικά πάντα,

Ελένη Σπανοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ