"Αγαπά αυτό που κάνει"- 29χρονος με σύνδρομο Down βρήκε την δουλειά των ονείρων του (φώτο-βιντεο)

Ο Todd ζητούσε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Martyn Coles, φίλο της οικογένειάς του, να δουλέψει ως οικοδόμος στην εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια.

Ένας άνδρας με το σύνδρομο Down "πετάει στα σύννεφα" από τη χαρά του, αφού βρήκε την δουλειά των ονείρων του ύστερα από πολλά παρακάλια στο αφεντικό.Ο Todd Scanlon, 29 ετών προσελήφθη μόνιμα για να εργαστεί με  ημιαπασχόληση από την Coles Scaffolding Contractors Ltd, όπου θα δουλεύει ως οικοδόμος για δύο ολόκληρες μέρες την εβδομάδα.

Ο 29χρονος ζητούσε από τον 35χρονο ιδιοκτήτη της εταιρίας 2 χρόνια να τον πάρει στην δουλειά.

«Μου αρέσουν όλα εκτός από τα ύψη. Μου αρέσει περισσότερο να βρίσκομαι κάτω στην σκαλωσιά και όχι πάνω. Το ύψος με τρομάζει γιατί μπορεί η σκαλωσιά να γίνει λίγο ασταθής», ανέφερε ο Τοντ.

«Μου αρέσει να βοηθάω το αφεντικό μουτον κύριο Coles.  Ήθελα να γίνω οικοδόμος γιατί μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους. Εγώ κουβαλάω όλους τους σωλήνες», πρόσθεσε.

 "Αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως όλοι οι άλλοι, συμβάλλοντας στις οικοδομικές εργασίες  και σιγουρευτείτε ότι είναι ασφαλής" δηλώνει το αφεντικό του σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Todd ζητούσε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Martyn Coles, φίλο της οικογένειάς του, να δουλέψει στην εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Martyn, 35 ετών, λέει ότι η εταιρεία έχει υιοθετήσει  το σύνθημα «No Stigma», για να δείξει ότι η αναπηρία του Todd δεν θα πρέπει να του στερεί τη δυνατότητα να έχει τις ίδιες ευκαιρίες που έχουν οι άλλοι

«Απλά θέλουμε να δείξουμε ότι ο Τοντ είναι ικανός. Όλοι έχουν το δικαίωμα να δουλέψουν. Δεν έχει σημασία αν έχετε κάποια αναπηρία ή αν προέρχεστε από διαλυμένη οικογένεια. Εγώ είμαι πάντα πρόθυμος να δώσω μια ευκαιρία σε όποιον μου την ζητήσει», ανέφερε το αφεντικό του Τοντ.

«Όποιος γνωρίζει τον Τοντ ξέρει ότι αγαπά πολύ που κάνει. Ο Τοντ κάνει τις ίδιες δουλειές με εμάς», πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr