Δροσερή σαλάτα ceasar's με ψητό κοτόπουλο και μπέικον από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Ψήνουμε το κοτόπουλο σε άμεση φωτιά, με θερμοκρασία σχάρας στους 175-230 °C για 12-14 λεπτά.
Ψήνουμε το κοτόπουλο σε άμεση φωτιά, με θερμοκρασία σχάρας στους 175-230 °C για 12-14 λεπτά.
Ροδίζουμε το μπέικον και την πίτα παράλληλα επάνω στη σχάρα.
Χονδροκόβουμε το μαρούλι και το ανακατεύουμε με το σπανάκι μέσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το καλαμπόκι.
Κόβουμε στη συνέχεια το ψητό κοτόπουλο, το μπέικον και την πίτα σε μικρά κυβάκια και τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με το κομμένο μαρούλι και το σπανάκι. Συμπληρώνουμε με την ποσότητα Hellmann’s Caesar’s Salad Dressing που επιθυμούμε και πασπαλίζουμε με τα πέταλα παρμεζάνας.
Ανακατεύουμε τη σαλάτα ελαφρά και σερβίρουμε προσθέτοντας από πάνω εάν θέλουμε λίγη ακόμα Hellmann’s Caesar’s Salad Dressing και μερικά ακόμα πέταλα παρμεζάνας.
- 1 iceberg μικρό, τρυφερό
- 1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου περίπου 250γρ. ανοιγμένο στη μέση και ελαφρά χτυπημένο
- 150 γρ. σπανάκι baby
- καλαμπόκι 150 γρ. βραστό ή ψητό
- 4 φέτες μπέικον
- 1 πίτα για σουβλάκι
- 100 γρ. παρμεζάνα σε πέταλα
- 20 κ.σ. Caesar Salad Dressing Hellmann’s (περίπου 200 γρ.)
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr