Φρίμαν, Ντε Νίρο, Ντάγκλας και Κλάιν «απαγγέλλουν» στίχους από...ποπ τραγούδια και προκαλούν γέλιο (βίντεο)

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάικλ Ντάγκλας, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν. Τέσσερις από τους σπουδαιότερους αμερικανούς ηθοποιούς όλων των εποχών συγκεντρωμένοι για ακόμη μια συμβατική συνέντευξη, για την παρουσίαση της τελευταίας τους ταινίας Last Vegas.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάικλ Ντάγκλας, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν. Τέσσερις από τους σπουδαιότερους αμερικανούς ηθοποιούς όλων των εποχών συγκεντρωμένοι για ακόμη μια συμβατική συνέντευξη, για την παρουσίαση της τελευταίας τους ταινίας Last Vegas, γράφει το skai.gr.



Η συνέντευξη όμως, μόνο συμβατική δεν είναι, με τον δημοσιογράφο, αντί να υποβάλλει ερωτήσεις για το φιλμ, να ζητά από τους ηθοποιούς να διαβάσουν στίχους γνωστών ποπ τραγουδιών που δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι και... ιδιαίτερα εμπνευσμένοι (μάλλον το αντίθετο...)

Έτσι, ο Ντε Νίρο "απαγγέλλει"... Μάιλι Σάιρους (Wrecking Ball), ενώ ο Μάικλ Ντάγκλας ένα τραγούδι της Άλισον Γκολντ (Chinese Food)!

“Καλά θα κάνεις να γίνει δημοφιλές αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή θα έρθω να σε βρω!” λεει στο τέλος στο δημοσιογράφο χαριτολογώντας ο Φρίμαν!

Ποιος ήταν ο σκοπός του δημοσιογράφου; Μήπως να αναδείξει το πόσο γελοίοι είναι οι στίχοι των περισσότερων σύγχρονων τραγουδιών; απλώς να σπάσει πλάκα; ή μήπως να δει τις προβολές και τις συνδρομές στο κανάλι του στο YouTube να αυξάνονται θεαματικά; Ανεξαρτήτως του λόγου, πέτυχε τους όποιους σκοπούς του ενώ το βίντεο είναι απολαυστικό:



Το τρέιλερ της ταινίας:



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ