Χαχαχαχα, πως η Αντέλ ξεκαρδίζεται στα γέλια ενώ την παρασημοφορεί ο Κάρολος, αιώνιος υποψήφιος βασιλιάς της Αγγλίας- Με στέμμα στο μαύρο νύχι η δημοφιλής τραγουδίστρια (φωτό & βίντεο)

Η Αdele βρέθηκε στο Buckingham Palace για να παραλάβει τίτλο τιμής ΜΒΕ από τα χέρια του Πρίγκιπα Καρόλου.

Η Αdele βρέθηκε στο Buckingham Palace για να παραλάβει τίτλο τιμής ΜΒΕ (Member of British Empire) από τα χέρια του Πρίγκιπα Καρόλου.



Στο Παλάτι πήγε, δεν μπορούσε να ντυθεί όπως κι όπως. Τα πράγματα εκεί είναι επίσημα και χρειάζεσαι ιδιαίτερη προετοιμασία, γράφει το cosmo.gr.

Να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ, όπως έχουμε συνηθίσει; Αν είναι ποτέ δυνατόν. Και μακιγιάζ έκανε και φόρεμα κομψό επέλεξε.


 
Για να μιλήσουμε με στοιχεία. Η 25χρονη τραγουδίστρια φόρεσε δημιουργία της Stella McCartney σε σκούρο μπλε και ένα βέλο Philip Treacy.



Το καταπληκτικότερο όλων ήταν το μανικιούρ. Είχε βάψει τα νύχια της ασορτί με το φόρεμα και στον παράμεσο είχε κολλήσει μία κορώνα.



Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η βράβευση, ακόμα και στο νύχι.


 


Τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στη μουσική και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που αναγνωρίζεται η δουλειά μου και είμαι πολύ περήφανη».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ