Τα μυστικά του Απόστολου Ρουβά για ένα απολαυστικό τιραμισού: Μαζί του στην κουζίνα η Δανάη Μπάρκα & ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (βίντεο)

Είναι αρκετά εύκολο να το φτιάξει κανείς

Ένα αγαπημένο γλυκό μας ετοίμασε πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Απόστολος Ρουβάς μαζί με την βοήθεια της Δανάης Μπάρκα και του Χρήστου Χαζτηπαναγιώτη.

Το τιραμισού είναι ένα γλυκό που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και είναι αρκετά εύκολο να το φτιάξει κανείς. Ο Απόστολος Ρουβάς μοιράζεται λοιπόν στο βίντεο που ακολουθεί τα μυστικά για ένα πετυχημένο και απολαυστικό τιραμισού.

Για την κρέμα:

500 γρ. μασκαρπόνε

150 γρ. ζάχαρη άχνη

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

4 μεσαία αυγά

Εκχύλισμα βανίλιας

Για τη σύνθεση

250 ml γάλα φρέσκο πλήρες

70 ml κρασί Μαρσαλα

1 δόση δυνατού εσπρέσσο

1 πακέτο σαβαγιάρ

Κακάο για το σερβίρισμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pame Danai (@pamedanai)

 

Δείτε επίσης: Το «δροσερό» καλοκαίρι της Δανάης Μπάρκα με την καλή παρέα του Απόστολου Ρουβά - Οι φωτό από τις χαρούμενες στιγμές τους

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr