Κόβουμε το επάνω μέρος του ψωμιού και αδειάζουμε την ψίχα. Αλείφουμε με το βούτυρο και τη μουστάρδα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το λουκάνικο. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές, αλατίζουμε και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.
Βάζουμε το μισό τυρί στο κάτω μέρος του ψωμιού και καλύπτουμε με τη μισή ντομάτα και τον μισό βασιλικό. Προσθέτουμε πιπέρι και έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά, σκεπάζουμε με την υπόλοιπή ντομάτα, τον βασιλικό και έπειτα με το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνουμε στους 160°C μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Βγάζουμε από τον φούρνο, προσθέτουμε τους κρόκους πάνω στην επιφάνεια των λιωμένων τυριών και επιστρέφουμε στον φούρνο για 1 λεπτό. Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.
Who is Who
Ο Γιάννης Λουκάκος γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 19/11/1973. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Pennsylvania State University και μετά φοίτησε στην καλύτερη σχολή μαγειρικής του κόσμου, Culinary Institute of America. Αφού εργάστηκε στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και εστιατορίων, το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα. Το προσωπικό του στυλ έχει αναγνωρισθεί δύο φορές στα βραβεία Gourmet.
Το 2009 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι στην πιάτσα του Αγ. Νικολάου στην πλατεία Ελευθερωτών. Από τον Μάρτιο του 2013, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε την τηλεοπτική επωνυμία του «Dr Cook» από την ομώνυμη εκπομπή στο MEGA TV, ενώ το ΤHE SEMINAR PROJECT φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία μαγειρικής εκπαίδευσης για όσου συμμετέχουν στα σεμινάρια.