Άγριο τριπλό έγκλημα στο Δουβλίνο: 20χρονος εισέβαλε με μαχαίρι & σκότωσε 8χρονα δίδυμα, την αδερφή τους - τραυμάτισε την μαμά &το τέταρτο αδερφάκι

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Δουβλίνο.

Ένας άνδρας εισέβαλλε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στο σπίτι οικογένειας και, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δολοφόνησε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 20χρονου άνδρα, ο οποίος θεωρήθηκε «γνωστός» των τριών αδελφών, της Κρίστι και του Τσέλσι, δυο διδύμων ηλικίας 8 ετών και της μεγαλύτερης αδερφής τους, Λίσα Κας, ηλικίας 18 ετών, και θεωρείται πως μαχαίρωσε τα άτυχα παιδιά μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Rossfield Estate, στο νοτιοδυτικό Δουβλίνο.

Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Children's Health Ireland, αλλά λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. 

Foto: Twitter/TSC International news

Ο 14χρονος αδελφός τους, μεταφέρθηκε επίσης στο ίδιο νοσοκομείο έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα. Η 40χρονη μητέρα των παιδιών, μεταφέρθηκε επίσης στο προληπτικά στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες για το συμβάν είναι ακόμη συγκεχυμένες, κι ενώ αρχικά γινόταν λόγος για δολοφονία με μαχαίρι, μαρτυρίες των γειτόνων κάνουν λόγο για πυροβολισμούς, όπως ανέφερε η Mirror. Ένας μάρτυρας κατήγγειλε ότι άκουσε κραυγές μέσα από την κατοικία και μια γυναικεία φωνή να φωνάζει: «Βοηθήστε με, βοηθήστε με!».

Η διαδικασία νεκροψίας-νεκροτομής στις σορούς των παιδών είναι σε εξέλιξη. Η υπουργός Δικαιοσύνης Έλεν ΜακΈντεε δήλωσε: «Η δολοφονία τριών νεαρών μελών της οικογένειας είναι μια τραγωδία, τόσο φρικτή και σπαρακτική. Είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr