Ξέρεις από σούσι;;; Παρακολουθείστε φιλετάρισμα ψαριού σε χρόνο μηδέν από τον μαιτρ του είδους!

Tο φιλετάρισμα του ψαριού είναι πάντα μια δύσκολη διαδικασία και ένα από τα βασικά μαθήματα που κάνουν οι σεφ ανά τον κόσμο. Πρέπει να αφαιρεθεί το δέρμα, να φύγουν τα κόκαλα και να μείνει το καθαρό κρέας του ψαριού και μάλιστα σε λεπτές φέτες ωστόσο ο κύριος που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο ξέρει καλά από… φιλετάρισμα!

Tο φιλετάρισμα του ψαριού είναι πάντα μια δύσκολη διαδικασία και ένα από τα βασικά μαθήματα που κάνουν οι σεφ ανά τον κόσμο. Πρέπει να αφαιρεθεί το δέρμα, να φύγουν τα κόκαλα και να μείνει το καθαρό κρέας του ψαριού και μάλιστα σε λεπτές φέτες.



Και οι Ιάπωνες είναι εξπέρ σε αυτή τη διαδικασία, λάτρεις του σούσι γαρ, καθώς απαιτείται για το πιάτο αυτό ένα άριστα φιλεταρισμένο ψάρι. Και ο κύριος που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο ξέρει καλά από… φιλετάρισμα!




Πηγή: perierga.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr