Για τα σάντουιτς
Τοποθετούμε τα υλικά της γέμισης και την κοτοσαλάτα σε στρώσεις, ανάμεσα στις φέτες του ψωμιού της αρεσκείας μας.
Για την κοτοσαλάτα
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σέλερι. Αλατίζουμε και τα «ιδρώνουμε» μέχρι να μαλακώσουν, προσέχοντας όμως να παραμείνουν λίγο τραγανά. Προσθέτουμε το κάρι, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγα δευτερόλεπτα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το τοποθετούμε σε ένα μπολ, μαζί με τα κρεμμύδια, το σέλερι, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά της κοτοσαλάτας.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
Who is Who
Ο Γιάννης Λουκάκος γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 19/11/1973. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Pennsylvania State University και μετά φοίτησε στην καλύτερη σχολή μαγειρικής του κόσμου, Culinary Institute of America.
Αφού εργάστηκε στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και εστιατορίων, το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα.
Το προσωπικό του στυλ έχει αναγνωρισθεί δύο φορές στα βραβεία Gourmet. Το 2009 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι στην πιάτσα του Αγ. Νικολάου στην πλατεία Ελευθερωτών.
Από τον Μάρτιο του 2013, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε την τηλεοπτική επωνυμία του «Dr Cook» από την ομώνυμη εκπομπή στο MEGA TV, ενώ το ΤHE SEMINAR PROJECT φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία μαγειρικής εκπαίδευσης για όσου συμμετέχουν στα σεμινάρια.