Γευστικός οργασμός για τον ουρανίσκο, τη γλώσσα και το στομάχι σας! Ριγκατόνι με φιλετάκια και σάλτσα μανιταριών!

Δείτε πώς μέσα σε λίγη ώρα μπορείτε να μαγειρέψετε ένα πεντανόστιμο ριγκατόνι με φιλετάκια και σάλτσα μανιταριών, κάνοντας την κουζίνα και όλο το σπίτι να... μοσχομυρίσουν!

Δείτε πώς μέσα σε λίγη ώρα μπορείτε να μαγειρέψετε ένα πεντανόστιμο ριγκατόνι με φιλετάκια και σάλτσα μανιταριών, κάνοντας την κουζίνα και όλο το σπίτι να... μοσχομυρίσουν!

Ζυμαρικά

Υλικά: 

1 συσκευασία ριγκατόνι

½ κιλό κρέας μοσχαρίσιο φιλέτο
500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
350 ml κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
1 «Σπιτικός» ζωμός βοδινού
αλάτι-πιπέρι
φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση: 

Κόψε το κρέας σε κομματάκια και αλατοπιπέρωσέ τα.

Λιώσε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ Culinesse και σόταρε τα κομματάκια κρέατος για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα με το πόσο καλοψημένα τα θέλεις.

Ταυτόχρονα ή, αν δεν προλαβαίνεις πιο μετά, ρίξε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει το ζωμό βοδινού, ανακάτεψε και, μόλις λιώσει, πρόσθεσε τα ζυμαρικά και βράσε για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία τους.

Τι άλλο; Βάλε σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια και πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανακάτεψε, ρίξε την κρέμα γάλακτος και σιγόβρασε για 4-5 λεπτά.

Πρόσθεσε τα κομματάκια κρέατος, ανακάτεψε για 1-2 λεπτά και κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Για το φινάλε στράγγιξε τα ζυμαρικά και σέρβιρε προσθέτοντας το κρέας με τη σάλτσα και γαρνίροντας με φύλλα δυόσμου.

Πηγή: cookoo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr