Απόψε θα πάω στην «Καλλίστη» με δυό κυρίες σεφ - Μανιταρένιο μενού ετοιμάζουν και λέω να... ενδώσω! Αύριο τα νέα!
Μετά το βουβάλι και τον μαύρο χοίρο ήρθε η σειρά των βραβευμένων μανιταριών Δίρφυς, στα μοναδικά θεματικά μενού του εστιατορίου που μας γνωρίζουν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα.
Μετά το βουβάλι και τον μαύρο χοίρο ήρθε η σειρά των βραβευμένων μανιταριών Δίρφυς, στα μοναδικά θεματικά μενού του εστιατορίου που μας γνωρίζουν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα.
Αν οι λέξεις «λεντινούλα, γκριφόλα, πορτσίνι και γανόδερμα» σάς είναι άγνωστες, σπεύσατε να κάνετε την κράτηση σας στο «Καλλίστη γεύσις» όπου το κέντρο γαστρονομίας και πολιτισμού, τα μανιτάρια Δίρφυς, και οι σεφ Νίκη Τρέσσου και Ευδοκία Φυλακούρη ετοίμασαν ένα μενού με θέμα τα μανιτάρια. Αν πάλι οι λέξεις αυτές σάς είναι γνωστές, μάλλον έχετε ήδη «κλείσει» τις θέσεις σας και ετοιμάζεστε να γευτείτε:
- Σούπα βελουτέ με μανιτάρι γκριφόλα και αφρό γραβιέρας
- Μπρουσκέτες με πατέ μαύρης τρούφας
- Πλευρώτους με λιαστή ντομάτα και μελίχλωρο Λήμνου
- Πράσινη σαλάτα με κίτρινα πλευρώτους και πορτοκάλι
- Τραχανά με αποξηραμένη λεντινούλα και πλευρώτους
- Μπιφτέκια γεμιστά με πορτσίνι και πουρέ
Το μενού συνοδεύουν τα κρασιά του κτήματος Μεγαπάνου και για επιδόρπιο, μωσαϊκό μπίτερ σοκολάτας με ανθό αλατιού, αρωματισμένο με τρούφα και γαλλικό καφέ με γανόδερμα.
Για σήμερα Παρασκευή, οι θέσεις είναι ήδη κλεισμένες αλλά μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για αύριο Σάββατο 08/02/2014.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr