10 σούπερ σέξι συμβουλές για έναν... Άγιο Βαλεντίνο με τον καλό σας, που θα σας μείνει αξέχαστος!

Επειδή δεν θέλετε να παράσετε μια ακόμα συνηθισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ακολουθήστε τις παρακάτω πονηρές συμβουλές και μόνο χαμένες δεν θα βγείτε!

  • Υποσχέσου του πως απόψε θα του μαγειρέψεις στο σπίτι σου. Επειδή όμως σήμερα στο youweekly.gr we make love, not dinner, πάρε από το σούπερ μάρκετ σαντιγύ, και λίγο πριν έρθει αλείψου στα σωστά σημεία (στήθος, ήβη). Άνοιξέ του την πόρτα και πες του: «Μωρό μου, δεν πρόλαβα να μαγειρέψω. Σε πειράζει να φας μόνο… επιδόρπιο;».
  • Ξέχνα τα καλσόν- απόψε η περίσταση απαιτεί ζαρτιέρες! Σε μαύρο ή κόκκινο, αυστηρά, που θα συνδυάσεις με μαύρες κάλτσες και αντίστοιχα εσώρουχα. Εάν θα είναι η πρώτη φορά που θα φορέσεις ζαρτιέρες, μην το αφήσεις τελευταία στιγμή γιατί θέλεις λίγο χρόνο να δεις πώς κουμπώνουν. Τη δεύτερη φορά θα σου φανεί παιχνιδάκι! Top secret: Για να τον τρελάνεις, φόρεσε πρώτα τις ζαρτιέρες και το εσώρουχό σου ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Αυτό σημαίνει πως όταν σου το βγάλει θα μείνεις μόνο με τις ζαρτιέρες- το θέαμα θα τον στείλει!
  • Έχετε κανονίσει να βγείτε έξω για φαγητό. Βαρετό. Στείλτου ένα sms πως θέλεις να ανέβει σπίτι σου λίγο πριν φύγετε για το εστιατόριο για να του δώσεις ένα δώρο. Μόλις θα μπει θα σε δει γυμνή, τυλιγμένη με μια φαρδιά, κόκκινη κορδέλα που θα έχεις δέσει φιόγκο στο μέρος της κοιλιάς σου. Πάνω στο στήθος σου θα έχεις γράψει με κόκκινο μαρκαδόρο «Tο δώρο σου για απόψε»!
  • Ό,τι κι αν φορέσεις σήμερα, μην ξεχάσεις να βάλεις τις ψηλοτάκουνες γόβες σου! Και όταν πέσετε στο κρεβάτι/καναπέ/πάνω στο πλυντήριο, wherever, όχι, μην τις βγάλεις!
  • Στείλτου ένα μήνυμα πως απόψε θα υπάρχει και… τρίτος στην παρέα και άφησέ τον να φαντασιώνεται! Εάν δεν έχεις ήδη, πάρε από ένα sex shop έναν δονητή και όταν έχετε περάσει στα προκαταρκτικά, βγάλτον από το συρτάρι και σύστησε στο αγαπημένο σου τον… τρίτο της παρέας!
  • Είναι του Αγίου Βαλεντίνου, είναι Απόκριες, ε, τι άλλο θέλεις για να φορέσεις μια στολή; Φτιάξε στο μυαλό σου μια φαντασίωση και ντύσου π.χ. αυστηρή δασκάλα (εκείνος θα είναι ο άτακτος μαθητής που θα υπακούει στις εντολές σου) ή sexy Λολίτα (θα παίξεις την άβγαλτη αθώα και εκείνος τον έμπειρο αυταρχικό). Μετά, αν θέλετε, πάτε και σε ένα πάρτυ- ντυμένη θα είσαι και στην Αθήνα τόσα γίνονται απόψε!
  • Κάλεσε σπίτι σου τον κουλτουριάρη που σε ενδιαφέρει- αυτόν που ενώ κάτι παίζει, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Εξήγησέ του του πόσο αδιάφορη σε αφήνει αυτή τη γιορτή και πρότεινέ του οινογνωσία στο σπίτι σου. Πες του πως θα του δείξεις έναν νέο τρόπο οινογνωσίας και βάλε τα δάκτυλά του στο ποτήρι του κρασιού. Μετά γλείψτα ηδονικά κοιτώντας τον στα μάτια. Για να μπει ακόμα περισσότερο στο νόημα, κάνε και εσύ το ίδιο με τα δικά σου δάκτυλα.
  • Τράβηξε μια πολύ sexy selfie – όχι duckface, σε καμία περίπτωση-καλύτερα κάποια.. δυνατό σημείο του σώματός σου, και στείλτην στο κινητό του να τη δει όσο είναι στη δουλειά… Γράψτου «Τα υπόλοιπα απόψε» ή ακριβώς τι θέλεις να σου κάνει απόψε!
  • Είστε στο εστιατόριο που έχει κλείσει εκείνος και τρώτε. Μμμ, η βραδιά πρέπει να γίνει λίγο πιο πιπεράτη. Πηγαίνεις στην τουαλέτα να «φρεσκαριστείς», παίρνεις μαζί το τσαντάκι σου και του στέλνεις μήνυμα «Έλα τώρα, είμαι στην τρίτη όπως μπαίνεις». Μόλις έρθει, ξεκούμπωσέ τον και… ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Προσοχή: Μην το δοκιμάσεις εάν έχει πολύ κόσμο και υπάρχει περίπτωση να σας καταλάβουν.
  • Ο δικός σου δεν είναι τύπος γούτσου γούτσου και έχει κανονίσει απόψε να πάτε σε φιλικό σας σπίτι ή να βγείτε με την παλιοπαρέα. Δεν αντιδράς, δεν αντιστέκεσαι. Όσο είστε καθοδόν και εκείνος οδηγάει, βγάζεις το εσώρουχό σου (για να το κάνεις σωστά και γρήγορα, ΔΕΝ πρέπει να φοράς καλσόν) και του λες κάτι αθώο του τύπου «Αχ, ζεστάθηκα» ή «Μωρέ, λάθος νούμερο το πήρα το καινούριο μου μαύρο δαντελένιο βρακάκι». Αν δεν το κάνετε στο αυτοκίνητο, κάπου απόμερα, εμένα να μη με λένε Δανάη-Άρτεμη!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr