Θάλεια Ματίκα: «Όλοι ασχολούνται με το sexiness... όμως εγώ δεν βλέπω κίνηση. Μου το λένε και οι φίλες μου ότι όταν βγαίνουν δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν κάποτε».

«Το σεξ στον δυτικό κόσμο εκλείπει συνεχώς, το actual, η πράξη» δήλωσε

Η Θάλεια Ματίκα πήγε στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» του Action 24 και έκανε κάποιες δηλώσεις που μάλλον θα συζητηθούν αρκετά. Οι δυο τους συζήτησαν μεταξύ άλλων για τις ανθρώπινες σχέσεις και πιο συγκεκριμένα τις ερωτικές και όπως ήταν αναπόφευκτο η συζήτηση κάποια στιγμή οδηγήθηκε στο σεξ.

Αργότερα οι δύο κυρίες μίλησαν και για τον τρόπο με τον οποίο σήμερα γίνεται το φλερτ και η όποια ερωτική προσέγγιση, δείχνοντας πως είναι ένα ζήτημα που φαίνεται να απασχολεί πολλές single γυναίκες στις ημέρες μας.

 

 

Η Θάλεια Ματίκα ξεκίνησε λέγοντας: «Ελπίζω στις νέες γενιές, πιστεύω πολύ στους νέους ανθρώπους. Όλοι ασχολούνται με το sexiness, η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς και μόδας βγάζει εκατομμύρια γύρω από αυτό, γιατί έχουν αρχίσει και τα ενέσιμα τώρα. Έχω όμως την αίσθηση ότι το σεξ στον δυτικό κόσμο εκλείπει συνεχώς, το actual, η πράξη» και συνέχισε «Νομίζω ότι μόνο ο Τρίτος Κόσμος συμμετέχει ενεργά. Εδώ πολύ μιλάμε για αυτό, πολύ ασχολούμαστε, μηνύματα και τα λοιπά, αλλά δεν βλέπω την αγορά έξω να… κινείται».

 

 

Η συζήτηση συνεχίστηκε με την ηθοποιό να δηλώνει «Αισθάνομαι ότι πλέον δεν με κοιτάνε οι άντρες. Το λέω και στον Τάσο (σ.σ. Ιορδανίδη, τον σύζυγό της) και είμαι σίγουρη για αυτό. Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει να κάνει και με την ηλικία, για να είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε κάποτε, ίσως επειδή κάποιοι με αναγνωρίζουν και ξέρουν ότι είμαι παντρεμένη».

Και κατέληξε: «Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχουν τα ανδρικά βλέμματα. Δεν τα βλέπω αυτά τα… λιγούρια που μου λες, δεν βλέπω κίνηση. Μου το λένε και οι φίλες μου ότι όταν βγαίνουν δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν κάποτε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ