Αποκριάτικη βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από την Lifeline Hellas για καλό σκοπό-Οι καλεσμένοι φόρεσαν τις μάσκες τους και ενίσχυσαν την «Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, Καλός Ποιμήν»

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπική αποκριάτικη βραδιά η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο υπέρλαμπρο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με σκοπό την ενίσχυση της «Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, Καλός Ποιμήν». Οι ΑΒΥ είναι ευγνώμονες για την γενναιόδωρη βοήθεια που προσέφεραν οι Έλληνες στην Σερβία την δύσκολη περίοδο που πέρασε και νιώθουν ευτυχείς να προσφέρουν τώρα την βοήθεια τους στους ΄Ελληνες.



Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δραστηριοτήτων το Lifeline Hellas έχει ήδη προχωρήσει στη δωρεά του παιδότοπου στην «Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, Καλός Ποιμήν» αξίας 5.533 ευρώ ο οποίος θα εισαχθεί από την εταιρεία Lapset και θα παραδοθεί έως τις 5 Μαρτίου. Με την εκδήλωση αυτή συνεχίζεται η προσπάθεια για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες και να προσφερθούν όσο το δυνατόν περισσότερα στα παιδιά που στερήθηκαν την αγάπη.



Η υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς ήταν μία ακόμη έμπνευση της κας Έμης Τσίτσικα Τρικάρδου και του οίκου της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν όμορφα δώρα από την Estee Lauder.



Οι ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους στο εξωτερικό. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η αδελφή της Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη, η νύφη της Πριγκίπισσας Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, ο κος Γιάννης Σαχίνης. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο κος Νίκος και η κα Ρόη Κωσταντά, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Δήμητρα Μουτζούρη, ο κος Θρασύβουλος Κανάρης με την κα Κέλλυ Ξυνή, ο κος και η κα Θανάση Παπαποστόλου, ο κος Βασίλης Κουτσαβλής και πολλοί άλλοι.










Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ