Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Thomas Kingston που αυτοκτόνησε: Ο Πρίγκιπας William εκπροσώπησε την βασιλική οικογένεια - Στο πλάι της ξαδέρφη του, Lady Gabriella (φωτό)

To τελευταίο αντίο...

Eίκοσι μέρες έχουν περάσει περίπου από τον θάνατο του συζύγου της Lady Gabriella και αγαπημένης ανιψιάς της Βασίλισσας Ελισάβετ, Thomas Kingston.

θάνατός του θεωρήθηκε αυτοκτονία.

Χθες έγινε η κηδεία του, η οποία σύμφωνα με το BBC έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Περίπου 140 άτομα ήταν συνολικά οι φίλοι και η οικογένεια του royal, του οποίου ο ξαφνικός θάνατος άφησε σε πένθος τη βασιλική οικογένεια.

Η κηδεία έγινε στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο Παλάτι του Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι μετά τη λειτουργία ακολούθησε δεξίωση στο Παλάτι του Αγίου Τζέιμς.

Διαβάστε ακόμα: Πένθος στο Μπάκιγχαμ: Έφυγε από τη ζωή μόλις 45 ετών ο Thomas Kingston, σύζυγος της ανηψιάς Καρόλου (φωτό-βίντεο)Ο

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα του Κεντ, ο Δούκας του Κεντ Έντουαρτ και η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα ήταν μεταξύ των παρευρισκόμενων, στο πλευρό της Λαίδης Γκαμπριέλα και την οικογένεια του Κίνγκστον.

instagram

Η Λαίδη Γκαμπριέλα είναι δεύτερη ξαδέρφη του Βασιλιά Καρόλου, ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» λόγω της ασθένειάς του.

Ωστόσο, ερωτήματα δημιούργησε η απουσία και της Βασίλισσας!

Επίσης απούσα ήταν η Πριγκίπισσα Κέιτ, πράγμα λογικό, καθώς το παλάτι έχει ανακοινώσει ότι θα λείπει από τα βασιλικά της καθήκοντα τουλάχιστον ως το Πάσχα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοκτονία στο Buckingham: Τελικά ο 45χρονος Thomas Kingston, ανιψιός της Βασίλισσας Ελισάβετ έδωσε τέλος στην ζωή του με μία σφαίρα – Όλες οι αποκαλύψεις (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ