Γάμος αριστοκρατίας! Η Tatiana de Pahlen, απόγονος της πλουσιότερης οικογένειας Agnelli παντρεύτηκε - Το παραμυθένιο νυφικό Giambattιsta Valli (φωτό)

Ωδή στην πολυτέλεια!

Πόσο καιρό είχαμε να δούμε τέτοιον εκθαμβωτικό γάμο;

Επειδή ξέρουμε ότι σας έλειψε σήμερα σας παρουσιάζουμε τον αριστοκρατικό γάμο, που τα έχει όλα!

Η Tatiana de Pahlen, κόρη της Margherita Agnelli, παντρεύτηκε τον Charles Lorenceau στην οικογενειακή κατοικία Château de Rougemont, στις Ελβετικές Άλπεις.

Να σημειώσουμε ότι η οικογένεια Agnelli είναι από τις πιο πλούσιες και ισχυρές οικογένειες στην Ιταλία.

Πολλοί την παρομοίαζαν και με τους Kennedy.

Ο Τζιοβάννι Ανιέλλι (πατέρας της Margherita Agnelli)  γνωστός και με το προσωνύμιο «Ο Δικηγόρος» (L' Avocato) ήταν Ιταλός βιομήχανος και βασικός μέτοχος του Ομίλου της Fiat. Επίσης ήταν ισόβιος γερουσιαστής και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Γιουβέντους. Ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ιταλίας.

Τον Μάρτιο του 2024, το ζευγάρι σχεδίασε τον γάμο του στο Γκστάαντ, ένα σημαντικό μέρος και για τους δύο.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε η πριγκίπισσα και ηθοποιός Ira von Furstenberg - Εντυπωσιακή & γόησσα κόρη της δισεκατομμυριούχας Clara Agnelli & του Γερμανού royal (φωτό-βίντεο)

Εκεί είναι που ο Charles, μια εβδομάδα μετά τη γνωριμία τους, κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Tatiana, ξεκινώντας το ρομαντικό τους ειδύλλιο, και είναι επίσης εδώ που πέρασαν το lockdown.

«Σκεφτήκαμε πολλές άλλες τοποθεσίες για τον γάμο μας, αλλά κανένα μέρος δεν είχε πιο νόημα για εμάς. Θέλαμε ένα μέρος να επιστρέφουμε πάντα και αυτό ήταν στο επίκεντρο της ιστορίας του έρωτά μας», είπε η νύφη στη Vogue.

Γνωρίστηκαν το 2019 σε ένα πάρτυ στο σπίτι της αδερφής της Tatiana στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με εκείνη "αμέσως ερωτευτήκαμε".

"Είναι σαν να γνωριστήκαμε και μετά δεν χωρίσαμε ποτέ" συμπληρώνει.

Δύο χρόνια αργότερα ο Charles της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων της σε ένα getaway που πραγματοποίησαν στα Amalfi Islands.

Το παραμυθένιο νυφικό

Η νύφη έκανε μία ονειρεμένη εμφάνιση με δαντελένιο φόρεμα με πέπλο με κουκούλα σχεδιασμένο από τον @GiambattistaValliParis, εμπνευσμένο από την παραμυθένια φιγούρα της Βασίλισσας του Χιονιού.


Μία καταπληκτική δημιουργία που αγκάλιαζε εξαιρετικά τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της Tatiana.

Πίσω είχε μία μακριά ουρά, που έδινε μία "μαγευτική" διάθεση στο φόρεμα.

Δίπλα της ο Charles, έδειχνε εξίσου κομψός μέσα στο custom made βελούδινο σακάκι από Saqrtoria Lemmi, το οποίο συνδύασε άριστα με μαύρο παντελόνι και παπιγιόν.

"Ένιωσα πολύ ήρεμη έχοντας στο πλευρό μου τον Charles" είπε η Tatiana.

Διαβάστε ακόμη: Vintage μοτοσυκλέτες: Όταν ο Agnelli υπογράφει το 2015 την τέλεια παλιομοδίτικη μοτοσικλέτα

Ενώθηκαν, λοιπόν, με τα δεσμά του γάμου παρουσία 300 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων και τα παιδιά από τον πρώτο γάμο του Charles, που κρατούσαν την ουρά του υπερπολυτελούς νυφικού.

Βίον ανθόσπαρτον!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr