Ο Δημήτρης Μοθωναίος ανέβασε την καυτή σκηνή που κάνει έρωτα στην Μαρία Ναυπλιώτου - «Πω πω παναγιά μου, πρωί, πρωί ανάψαμε» (βίντεο)

Μην την χάσετε!

Ο πρωταγωνιστής της πιο hot σειράς του Ertflix, της "Παραλίας", ο Δημήτρης Μοθωναίος ανέβασε πρωί- πρωί μία πολύ ερωτική σκηνή με την Μαρία Ναυπλιώτου.

Στο βίντεο βλέπουμε τον ηθοποιό να γδύνεται και να ορμάει στην Μαρία Ναυπλιώτου.

Η σέξι σκηνή που προκάλεσε σάλο στα σχόλια!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα: «Η Παραλία»: Ο Δημήτρης Μοθωναίος μας συστήνει τη νέα σειρά της ΕΡΤ - Ποιος ο ρόλος του (βίντεο)

Η ανάρτηση συγκέντρωσε 1700 likes και 80 σχόλια , το ένα καλύτερο από το άλλο!

Δείτε τα σχόλια:

Λίγα λόγια για την σειρά:

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. 

Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο. Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν.

Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι. Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωες θεωρούσαν δεδομένα.  

Πόσα σκοτεινά μυστικά μπορεί να κρατήσει η παραλία της ανεμελιάς;

Διαβάστε ακόμα: «Η παραλία» στην ΕΡΤ1: Η μοίρα της οικογένειας Αρχοντάκη αλλάζει δραματικά - Το συμβάν που θα συνταράξει τους τηλεθεατές

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr