Δείτε το πιο τρυφερό βίντεο: Πολωνός πιλότος έκανε πρόταση γάμου on air, στην αεροσυνοδό σύντροφό του – Εννοείται είπε το «ναι»

Ό,τι πιο γλυκό!

Πρόταση γάμου on air, έκανε ένας Πολωνός Πιλότος στην αγαπημένη του, η οποία είναι αεροσυνοδός στο ίδιο αεροπλάνο.

Οι πολωνικές αερογραμμές «LOT Polish Airlines», έχουν ανεβάσει το σχετικό βίντεο στο Facebook δείχνοντας σε όλο της το μεγαλείο τη στιγμή που ο πιλότος Κόνραντ Χανκ, καλωσορίζει τους επιβάτες και εν συνεχεία, κρατώντας μία ανθοδέσμη, ζητάει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

«Στη σημερινή πτήση υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και ελπίζω να μην περιμένει αυτό που θα πω. Κυρίες και κύριοι, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, σε αυτή τη δουλειά, γνώρισα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου», συνέχισε ο Χανκ.

«Είσαι ότι πιο πολύτιμο για μένα. Είσαι το μεγαλύτερό μου όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Γι' αυτό πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη, αγάπη μου. Θα με παντρευτείς;», είπε ο Πολωνός πιλότος κοιτώντας χαμογελαστός τη γυναίκα της ζωής του.

Η μέλλουσα κυρία Χανκ, Πόλα,έτρεξε στην αγκαλιά του και φυσικά είπε το «ναι» .

Τότε ο πιλότος της έδωσε το μονόπετρο, ως είθισται.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό χέρι γι' αυτό», της απάντησε χαμογελαστός φορώντας της το δακτυλίδι. Το σχετικό βίντεο έχει λάβει πάνω από χίλια σχόλια στο Facebook, μεταδίδει το CNN.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ