H Anya Taylor-Joy στην πιο extravagant εμφάνιση της - Έβαλε φόρεμα με καρφιά από τον οίκο Paco Rabbane & έμεινε όρθια όλο το βράδυ ... (φωτό)

Αδύνατον να καθίσει!

Μία άκρως εκθαμβωτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Anya Taylor-Joy.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο “Furiosa: A Mad Max Saga” στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Για την περίσταση, επέλεξε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής του 1996, από τον οίκο μόδας Paco Rabanne.

Βέβαια, το συγκεκριμένο κομμάτι παρουσίαζε μία ιδιαιτερότητα.

Είχε δεκάδες καρφιά που την εμπόδιζαν να καθίσει ....

Σύμφωνα με τα (χιουμοριστικά) σχόλια της telegraph αυτή η δημιουργία θα ταίριαζε κατά τη διάρκεια της πανδημίας καθώς «θα εμπόδιζε τους άλλους να σας πλησιάσουν», ωστόσο δεν έρχεται από το 2020, αλλά από το 1996.

instagram @anyataylorjoy

Η Anya Taylor-Joy απογείωσε το extravagant look της με ένα περίτεχνο headpiece το οποίο μοιάζει με αυτό που φορούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ το 1967.

Δεν φόρεσε κάποιο κόσμημα και λογικό καθώς από μόνο του το φόρεμα κλέβει τις εντυπώσεις και ό,τι και να έβαζε απλά δεν θα το παρατηρούσε κανείς!

Αναφορικά με το μακιγιάζ της έμεινε πιστή στο αγαπημένο της μαύρο eye liner με το συνδυασμό ενός κεραμιδί κραγιόν.

Θα ρισκάρατε να φορέσετε ένα τέτοιο ρούχο; 

Διαβάστε ακόμη: H Anya Taylor-Joy μοιράζεται τις πρώτες φωτό από τον μυστικό γάμο της με τον Malcolm McRae - Η αποκάλυψη για το πότε ακριβώς έγινε η τελετή (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: «Dune: Part Two»: Υπέροχη η Anya Taylor-Joy με διάφανη τουαλέτα Maison Margiela - Looks Υψηλής Ραπτικής (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ