Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύες - Τεράστια πηγή ενέργειας για να πετύχουμε τους στόχους μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη περνά τα ξημερώματα στους Ιχθύς σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο συνάδοντας με τον κατανυκτικό τόνο της μέρας. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Παρασκευής. Η κύρια όψη της μέρας μας έρχεται από τον Άρη στον Κριό που συναντά σε όψη εξαγώνου σήμερα τον Πλούτωνα στον Υδροχόο,  εκλύοντας μια τεράστια πηγή ενέργειας ιδιαίτερα βοηθητική για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Όταν εστιάζουμε στους στόχους μας με συγκέντρωση, αυτή η όψη βοηθά να κινήσουμε με τη θέληση και την προσπάθεια μας βουνά. Είναι η όψη του πρωτόγονου ενστίκτου της επιβίωσης ίσως το πιο δυνατό ένστικτο, από όλα στον άνθρωπο. Μολονότι δεν θεωρείται όψη επιθετικότητας αν κάποιος μας προκαλέσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπερασπιστούμε το δίκιο μας.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα πειστικό χωρίς μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αξιοποιήστε την όψη αυτή για να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας και για τις επόμενες ημέρες.  Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να περάσετε τα μηνύματα σας ή για να βοηθήσετε ουσιαστικά στην εξέλιξη των πραγμάτων στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας. Από την άλλη η όψη αυτή παραπέμπει στην κάλυψη των δικών σας προσωπικών αναγκών κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην παρόρμηση να κάνετε κάτι ακραίο αλλά καλύτερα να το αποφύγετε. Η Σελήνη στους Ιχθύς τρέφει τις τάσεις φυγής σας, την πνευματικότητα και την ιδιωτικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, τις επαφές με φίλους κι ακόμη κι αν εργάζεστε θα βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε σε αυτούς που αγαπάτε. Συν τοις άλλοις σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα που σας δίνει εσωτερική δύναμη και πίστη στον εαυτό σας για να επιτύχετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Από την άλλη καθώς ο Άρης περιδιαβαίνει ένα οίκο που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο σας σήμερα μπορεί να έχετε πολύ ζωντανά όνειρα . Ή ακόμη μπορεί να έχετε μια έκλαμψη, μια ξαφνική συνειδητοποίηση για μια κατάσταση ή για ένα πρόσωπο στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο σας βοηθά να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας και να δέχεστε τη στήριξή τους σε ό,τι συμβαίνει. Επίσης βοηθά να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Από την άλλη καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, χρειάζεται προσοχή για να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην μπείτε στη διαδικασία να ελαφρύνετε τους άλλους βαραίνοντας εσάς τους ίδιους. Δεν είναι κακό να στηρίξετε κάποιον που είναι πιο αδύναμος όχι όμως να κουβαλήσετε εσείς το δικό του φορτίο. Επειδή βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη μέρα προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και στις σχέσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ