Met Gala: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! – Οι glamourous καλεσμένοι, το αριστοκρατικό theme & 4 συγκλονιστικοί οικοδεσπότες (φωτό & βίντεο)

Σε λίγες ώρες το υπερθέαμα της χρονιάς θα είναι στις οθόνες μας!

To μεγαλύτερο event για τον χώρο της μόδας είναι γεγονός και πραγματοποιηθεί σήμερα τα ξημερώματα (σε ώρα Ελλάδoς).

Ο λόγος φυσικά για το Met Gala, τα Oscars της Μόδας!

Το Met Gala είναι ένα ετήσιο κοινωφελές γεγονός στον χώρο της μόδας που διοργανώνεται από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Τέχνης στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό γεύμα, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για το Τμήμα Κοστούμιων του μουσείου. 

Δεν ξέρουμε πολλά ακόμα για τον ποιους θα δούμε εκεί, αλλά σίγουρα θα είναι οι κλασικοί καλεσμένοι, Gisele Bündchen, η Rihanna και η Kendall Jenner.

Υπάρχουν και μερικά νέα ονόματα στη λίστα των καλεσμένων που περιλαμβάνουν την πρωταγωνίστρια του «Killers of the Flower Moon», Lily Gladstone και την πρωταγωνίστρια του «The Bear», Ayo Edebiri. 

Το θέμα της μεγάλης βραδιάς ονομάζεται: «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion», θέλοντας να τιμήσει vintage αντικείμενα, μια έκθεση αφιερωμένη σε 50 ιστορικά σημαντικά κομμάτια που είναι πολύ εύθραστα για να φορεθούν ξανά.

«Δεν έχει να κάνει με τους αδελφούς Γκριμ ή την Disney», αναφέρει η Vogue, «αλλά με τον εορτασμό της μόδας και των ρούχων που είναι τόσο εύθραυστα, που δεν μπορούν να ξαναφορεθούν ποτέ – και έτσι είναι “ωραίες κοιμωμένες” στα αρχεία του Ινστιτούτου Κοστουμιών».

Διαβάστε ακόμα: Zendaya, JLo, Chris Hemsworth & Bad Bunny: Οι οικοδεσπότες του MET Gala «έκλεψαν» τις παραστάσεις στο Pre-Met Party – Αύριο, το κορυφαίο event μόδας (φωτό)

Από τις Kardashian θα είναι τουλάχιστον μια παρούσα: η Kendall Jenner. 

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το εάν η Kim Kardashian και οι υπόλοιπες αδερφές, μαζί με τη μαμά Kris Jenner, θα παρευρεθούν όπως είχαν στο παρελθόν.

Η Olivia Rodrigo, η Uma Thurman, η Sarah Paulson και η Cara Delevingne θα είναι επίσης εκεί.

Η Editor-in-Chief της Vogue, Anna Wintour, είναι η πρόεδρος του Met Gala από το 1995 και επιβλέπει με σιδηρά πυγμή τόσο την εκδήλωση όσο και το ποιος θα παρευρεθεί σε αυτή.

Φέτος, μαζί με την Anna Wintour, θα δούμε τους Bad Bunny, Chris Hemsworth, Jennifer Lopez και Zendaya, ως οικοδεσπότες του μεγάλου event.

Για την ιστορία, τα εισιτήρια πωλούνται για 50.000 $ το άτομο, πρέπει να εγκριθούν από την Anna Wintour για να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμα: Met Gala Final Countdown! Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις δύο fashion icons - Jennifer Lopez & Sarah Jessica Parker (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ