Βασιλιάς Κάρολος: Παρέδωσε στον διάδοχο του θρόνου, Ουίλιαμ τον τίτλο του "Σμήναρχου Αεροπορίας" - "Είναι πράγματι πολύ καλός πιλότος"

Σπάνια κοινή εμφάνιση πατέρα-γιου.

Ο βασιλιάς Κάρολος παρέδωσε επισήμως στον γιο του Ουίλιαμ τον τίτλο του επίτιμου σμήναρχου της Αεροπορίας Στρατού της χώρας (Army Air Corps), έναν τιμητικό τίτλο που φαίνεται πως τον είχε κάποια στιγμή υποσχεθεί στον δευτερότοκο γιο του Χάρι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε στρατιωτική βάση, η οποία σηματοδοτεί και μια σπάνια κοινή εμφάνιση πατέρα-γιου.

Ο Βρετανός μονάρχης, που διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο και υποβάλλεται σε θεραπείες, συνάντησε με αυτήν την ευκαιρία στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους μαζί με τον διάδοχο του θρόνου στο αεροδρόμιο Middle Wallop, στο Χαμσάιρ (νότια Αγγλία). 

«Ήθελα απλώς να πω πόσο μεγάλη χαρά είναι να βρίσκομαι μαζί σας έστω και για λίγο σε αυτή την περίσταση», είπε. «Αλλά και φορτισμένος συγκινησιακά μετά από 32 χρόνια που σας γνώρισα όλους και θαύμασα όλες τις πολλές δραστηριότητές σας και τα επιτεύγματά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, είχα την τύχη να είμαι Αρχιστράτηγος του Σώματος Αεροπορίας Στρατού».

instagram @theroyalfamily

«Επομένως, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι -έχοντας τη χαρά να σας γνωρίζω για τόσο καιρό- ελπίζω ότι θα συνεχίσετε με τη δύναμή σας στο μέλλον με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας ως νέο σας Συνταγματάρχη. Το σπουδαίο είναι ότι είναι πράγματι πολύ καλός πιλότος, οπότε αυτό είναι ενθαρρυντικό, λοιπόν, κυρίες και κύριοι, φροντίστε τους εαυτούς σας και, και δεν μπορώ να σας πω πόσο περήφανος με έκανε να ασχολούμαι μαζί σας όλο αυτό το διάστημα», πρόσθεσε.

The Prince of Wales in Middle Wallop
royal.uk

The Prince of Wales at Middle Wallop
royal.uk

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Έκανε μια πολύ προσωπική αποκάλυψή για την «μάχη» του με τον καρκίνο - «Έχασα την γεύση μου από τις θεραπείες» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ