Katy Perry: Σπάνια φωτό της κόρης της, Daisy στην αγκαλιά του Orlando Bloom - Χαζεύουν τη μαμά επάνω στη σκηνή σε ρόλο "Σταχτοπούτας" (βίντεο)

Για το closing του American Idol

Η Katy Perry και ο αρραβωνιαστικός της, Orlando Bloom δεν προβάλλουν την κόρη τους δημόσια, ούτε την παίρνουν μαζί σε δημόσια events.

Ωστόσο, η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε μία εξαίρεση!

Η τραγουδίστρια, 39 ετών, εντυπωσίασε το κοινό καθώς το American Idol γιόρταζε το Disney Night στο τελευταίο σόου της Κυριακής.

Η Πέρι, που είναι κριτής του σόου, έκανε την είσοδο της ως Σταχτοπούτα!

Με παραμυθένιο γαλάζιο φόρεμα, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον Nephi Garcia, ήταν ίδια η Cinderella από την κορυφή ως τα νύχια!

Ακόμη και τα μαλλιά της "έγιναν" ξανθά για τις ανάγκες της εμφάνισης της.

Εικόνα
twitter @@ThePopTingz

Μεταξύ εκείνων που παρακολουθούσαν live από το κοινό ήταν και ο Ορλάντο Μπλουμ, 44 ετών αγκαλιά με την κόρη τους Daisy, τριών ετών.

Ανήμερα της Γιορτής της μητέρας, πραγματοποίησαν μία σπάνια δημόσια έξοδο, καθώς οι τρυφεροί γονείς προσπαθούν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά της.

Perry's fiancé Orlando Bloom, 44, held their daughter Daisy, three in his lap as they watched from the audience. It was a rare public outing for the little one whose parents try to protect her privacy

Ο φακός "έπιασε" τη μικρούλα να είναι ενθουσιασμένη βλέποντας τη μαμά της ντυμένη πριγκίπισσα!

Διαβάστε ακόμη: Με στολή Τίνκερμπελ η Katy Perry: Της ξάνθιναν τα φρύδια, της έβαλαν και αυτιά ξωτικού - δείτε την μεταμόρφωσή της (φωτό & βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Perry και ο Bloom συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2016 και αφού έκαναν ένα διάλειμμα το 2017,  το ζευγάρι ξαναέσμιξε για πάντα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και υποδέχτηκαν την Daisy το 2020.

Διαβάστε ακόμη: Πατέρας της χρονιάς ο Orlando Bloom: Ημίγυμνος φτιάχνει το δωμάτιο της 13 μηνών κορούλας του (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Το πιο ονειρικό φιλί: Η Katy Perry & ο Orlando Bloom λες και βρίσκονται στην άκρη του κόσμου! - η ρομαντική φωτό από τις διακοπές τους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ