Shake it! Όταν ο Σάκης Ρουβάς ήρθε 3ος στην Eurovision & η ΕΡΤ έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με 86,5% - Δείτε φωτό & βίντεο της εποχής - Το 2004

Εμφάνιση που άφησε εποχή

20 χρόνια έχουν κιόλας περάσει από τότε που η Ελλάδα γιόρτασε μία από τις πιο λαμπρές στιγμές της στην ιστορία της Eurovision.

Ο Σάκης Ρουβάς στις 15 Μαΐου του 2004 κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση με το τραγούδι «Shake it».

Η εκρηκτική εμφάνιση του Ρουβά στη σκηνή της Eurovision στην Κωνσταντινούπολη, συνεπήρε τόσο το κοινό όσο και τους κριτές με τη δυναμική του σκηνική παρουσία και την υπέροχη χορογραφία.

Μάλιστα η ΝΕΤ σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης -μετά την κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου- ένα κανάλι συγκεντρώνει το 86,5% του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή η επιτυχία δεν ήταν απλώς μία ακόμη στιγμή διάκρισης για την Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά ένα άλμα προς την πρωτιά που ήρθε το επόμενο έτος με την Έλενα Παπαρίζου.

Το «Shake it» όχι μόνο διατήρησε την Ελλάδα στο επίκεντρο της Εurovision-ικής δράσης αλλά και ενίσχυσε την εικόνα της χώρας ως σημαντικού παράγοντα στον μουσικό χάρτη της Ευρώπης.

Πώς είναι σήμερα οι χορεύτριες του Σάκη Ρουβά από το «Shake it» (pics)

Σαν σήμερα



Η επίδοση αυτή, σε συνδυασμό με τη μεγάλη τηλεθέαση που κατέγραψε η μετάδοση του διαγωνισμού στην Ελλάδα, αποτέλεσε έναν προάγγελο για τη μεγαλειώδη νίκη που θα ακολουθούσε.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Σε ξέγνοιαστή βόλτα τα lovebirds – Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν on camera (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Απολαύστε την κόρη του Σάκη Ρουβά να τραγουδά: «Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου» από την Αναστασία – Το σχόλιο του μπαμπά, χαμογελά η Κάτια Ζυγούλη (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ