Media-σαπουνόπερα! Γιατί "χωρίζει" η Αναστασοπούλου με τον Παπαδάκη; Που πάει η Τατιάνα & ο Μουτσινάς; Η μετακίνηση της Φαίης & τα ριάλιτι ξαναχτυπούν

Όλα συζητιούνται!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξεκινάει οι συζητήσεις και η ανακατατάξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Βλέποντας τη ροή των εκπομπών, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα συμβόλαια που λήγουν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά επάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Ήδη έχουν γίνει γνωστές μερικές αλλαγές αλλά και "εισβολές" νέων και παλιών προσώπων!

Αρχικά, από ότι φάνηκε ο Alpha δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Τατιάνα Στεφανίδου για την επόμενη σεζόν.

Ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί να ενισχύσει το ψυχαγωγικό προφίλ του και στη μεσημεριανή ζώνη, με αποτέλεσμα η ενημερωτική εκπομπή να μην εντάσσεται στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ένα παλιό αγαπημένο πρόσωπο έρχεται να "εισβάλλει" ξανά τους τηλεοπτικούς με δέκτες.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Alpha και οι συζητήσεις τους από ότι ακούγεται είναι σε καλό δρόμο.

Τα ριάλιτι ξαναχτυπούν

Πεθυμήσατε λίγο ένταση; Τότε σας έχουμε νέα, γιατί τα ριάλιτι επιστρέφουν δυναμικά.

Ο ΣΚΑΪ αιφνιδίασε αποστέλλοντας δελτίο Τύπου με το οποίο καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο μαγειρικό ριάλιτι που ετοιμάζουν με τίτλο «Cash Kitchen».

Το ριάλιτι μαγειρικής θα έχει παρουσιαστή, τρεις κριτές και δώδεκα παίκτες οι οποίοι θα μετακομίσουν στην Τουρκία όπου και θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα καθώς πρόκειται για μία ακόμη παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί και της Acun Medya για το κανάλι του Φαλήρου μεταξύ των πολλών που θα γίνουν από το καλοκαίρι και μετά.

CASH_KITCHEN_5

Το συγκεκριμένο ριάλιτι θα προβάλλεται στις 21.00 και θα ακολουθεί το γνωστό «Power of love», το οποίο επίσης θα γυριστεί στην Τουρκία από την εταιρεία παραγωγής του Ιλιτζαλί και για το οποίο έχει ήδη γίνει πρόταση σε πρόσωπο που συνεργάζεται με τον σταθμό. Εντωμεταξύ το Σάββατο θα γίνει η πρεμιέρα του «My man can» με παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Στο Star συνεχίζεται κανονικά η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο ενώ στο β’ μισό της σεζόν έχει κλειδώσει η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου «Master Chef» με τους γνωστούς σεφ. Ερωτηματικό υπάρχει για το «Next top Model», το οποίο όπως φαίνεται δεν προχωρά λόγω υψηλού κόστους.

Σίγουρη θεωρείται η παρουσία ενός τουλάχιστον ριάλιτι στην βραδινή ζώνη του Open. Συζητήσεις γίνονται για την συνέχεια του «Fame Story» ή κάποιου παρόμοιου μουσικού ριάλιτι, την ώρα που ήδη το «Tv Queen» προβάλλεται στο κανάλι δίχως ωστόσο να έχει πετύχει τους στόχους του σε τηλεθέαση.

Όπως όλα δείχνουν Γιώργος Παπαδάκης και  Μαρία Αναστασοπούλου παίρνουν τηλεοπτικό διαζύγιο και η επόμενη σεζόν δεν θα τους βρει μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, Μαρία Αναστασοπούλου και ANT1 έχουν αποφασίσει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, παρότι συζητούσε ήδη με δύο άλλα κανάλια, τελικά όπως φαίνεται θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, ο οποίος φέρεται να της έκανε δύο πολύ δυνατές προτάσεις: η μία αφορά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, απ' όπου αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάννη και η δεύτερη έχει να κάνει με την απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Αυτό που φαίνεται πιο πιθανό ως σενάριο είναι το πρώτο, δηλαδή η Μαρία Αναστασοπούλου να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, αλλά όλα φαίνεται ότι θα αποφασιστούν σε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Αναστασοπούλου: '' Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε χώρο & πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα - Δεν ξέρω αν θα είμαι μόνη μου στο πρωινό


Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει καταλήξει ότι ο δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι άνδρας, χωρίς ωστόσο να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ