Η Δώρα Τσαμπάζη εξομολογείται: "Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο να πενθήσω - Στέκομαι δυνατή για τα παιδιά μου" (βίντεο)

Όλα όσα είπε η σύζυγος του εκλιπόντα Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, 1,5 χρόνο μετά την απώλεια του

Η Δώρα Τσαμπάζη παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο Ι Love Σου Κου και τη Μπέτυ Μαγγίρα.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγος του εκλιπόντα, Αλέξανδρου Νικολαΐδη μίλησε μεταξύ άλλων για το στόχο που έχει θέσει στις ευρωεκλογές αλλά και για την απώλεια του Ολυμπιονίκη πριν από 1,5 χρόνο.


«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μυαλό και η ψυχή έχουν τεράστιες δυνατότητες. Μπαίνεις σε ένα μηχανισμό επιβίωσης προκειμένου να ανταπεξέλθεις τον πρώτο καιρό. Συνήθως σε πάει μηχανικά ο οργανισμός σου και το ένστικτό σου για το τι να κάνεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ένστικτο της μάνας είναι πάρα πολύ μεγάλο, οπότε νιώθει πως πρέπει να προστατεύσει τα παιδιά της από όλο αυτό. Εγώ μετά την κηδεία του Αλέξανδρου, έφυγα στις Σέρρες για να πάω να βρω τα παιδιά μου. Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Έπρεπε να πάω και να τα αγκαλιάσω και να ξεκινήσω το επόμενο βήμα του πως θα τα προετοιμάσω για να τους πω πως ο πατέρας τους «έφυγε». Η ζωή με οδήγησε να σταθώ δυνατή. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη, αρκεί να μη χρειαστεί να την ανακαλύψουμε. Η απώλεια είναι μέσα στο παιχνίδι. Να ευχόμαστε να τη βιώσουμε με τη σωστή σειρά» ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη.

«Τα παιδιά ήταν 2,5 και 5,5 και ήταν πολύ άγριο αυτό με τις τηλεοπτικές κάμερες. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ τραυματικό για τα ίδια. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο να πενθήσω» συνέχισε η Δώρα Τσαμπάζη.

Η Δώρα Τσαμπάζη δίνει επιπλέον μάχη στον πολιτικό στίβο με την υποψηφιότητα της στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε: Δώρα Τσαμπάζη υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο eirinika: «Είμαι δυναμική, εργατική, έχω ενσυναίσθηση» - «Θέλω να γίνω η  φωνή των μονογονεϊκών οικογενειών» (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δυο φορές αργυρός ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε από τη ζωή στα 43 του χρόνια, μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Διαβάστε ακόμη: Για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο Πρύτανης του Παν/μιου Αθηνών: Οι λίγοι μήνες παράτασης ζωής έχουν σημασία - Οι ασθενείς με καρκίνο έχουν άγχος για αυτούς που αφήνουν πίσω

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook με μια ανάρτηση που ήταν γραμμένη από τον ίδιο και η οποία δημοσιοποιήθηκε το πρωί μετά τον θάνατό του.

 

 

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Οκτωβρίου του 1979 και ο πατέρας του ήταν επίσης πρωταθλητής στο τάε κβον ντο. Σπούδασε Φυσική Αγωγή στο ΑΠΘ.

Άρχισε το τάε κβον ντο το 1982, σε ηλικία τριών ετών και το επάγγελμά του είναι πυροσβέστης.

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ndp/photoagency

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
instagram

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη και είχε δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

Δείτε βίντεο με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη από την Αθήνα του 2004:

Στη διοργάνωση αυτή, αγωνίστηκε στην κατηγορία των +80 κιλών και έφθασε μέχρι τον τελικό, που έγινε στις 29 Αυγούστου του 2004. Στον τελικό ηττήθηκε από τον Νοτιοκορεάτη Μουν Ντάε-σανγκ με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ